Abelia Meesterbinders

Uitvaartbloemist Haarlem

Abelia Meesterbinders – Uitvaartbloemist Haarlem-IJmond

U kunt uw rouwbloemwerk bij ons direct online op een veilige manier bestellen. Welke van onze bloemwerken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd van hoogwaardige materialen door bloemisten met passie voor afscheidsbloemwerk. Bovendien werken onze arrangeurs uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit.

Uitvaartbloemist Haarlem-IJmond

Abelia Meesterbinders is al ruim 55 jaar een familiebedrijf, gevestigde aan de Kennemerlaan 100 te IJmuiden, en een begrip in de regio Kennemerland. Abelia is officieel gecertificeerd met GOUD als Duurzame Bloemist. In de ruime winkel van 250m2 vindt u dan ook een diversiteit aan bloemen van het seizoen met milieukeur. Met gebruik van deze prachtige materialen stellen de arrangeurs van Abelia Meesterbinders uw rouwbloemwerk zorgvuldig samen. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Abelia Meesterbinders gespecialiseerd in het maken van stijlvolle rouwarrangementen, liefdevolle rouwkransen en rouwboeketten.

In de regio Haarlem-IJmond levert Abelia Meesterbinders dagelijks rouwarrangementen bij de diverse uitvaartlocaties. Uiteraard nemen de arrangeurs graag de tijd om samen met u en aan de hand van ons album, tot een keuze te komen in rouwbloemen.

Bloemen geven in hun puurheid en eenvoud betekenis aan een bijzonder moment. Door het creëren van de juiste combinaties ontstaat er een verhaal dat verteld wil worden. Rouwbloemwerk geeft iets weer van de overleden persoon en verdiend alle aandacht en respect. Vakmanschap, een onberispelijke kwaliteit en liefde voor het vak is daarbij onontbeerlijk. Daarom is Abelia Meesterbinders partner van Uitvaartbloemist In Memoriam.

…aldus Harald Heijmerikx, eigenaar van Abelia Meesterbinders.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken. Ga naar Uitvaart-Bloemist.nl om online rouwwerk te bestellen.

Uitvaart-Bloemist.nl
GOUD Duurzaam Gecertificeerd

Rouwbloemen Haarlem-IJmond

Uitvaartbloemist In Memoriam staat voor een groep vakkundige bloemdetaillisten die zijn gespecialiseerd in het maken van rouwbloemwerk. Elk van onze arrangeurs beschikt over de professionele kwaliteiten en de technische vakkennis die vereist zijn bij het realiseren van een liefdevol en vooral ook persoonlijk bloemenafscheid.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in Haarlem-IJmond? Of heeft u een andere vraag aan een van onze arrangeurs? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Meer ’n Bos Bloemen

Meer ’n Bos Bloemen is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Den Haag

Dirma Bloem & Stijl

Dirma Bloem & Stijl is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Den Bosch

Zinnia

Zinnia is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Spijkenisse

Bloemen van Iris

Bloemen van Iris is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Leeuwarden

Bloemsierkunst Ilona

Bloemsierkunst Ilona is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Amersfoort

Fiori Bloemen

Fiori Bloemen is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Leiden

Bloem&Vaas|Pimpernel

Bloem&Vaas|Pimpernel is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Amsterdam.