Alex Aalders Bloemist

Uitvaartbloemist Assen

Alex Aalders Bloemist – Uitvaartbloemist Assen

U kunt uw rouwbloemwerk bij ons direct online op een veilige manier bestellen. Welke van onze bloemwerken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd van hoogwaardige materialen door bloemisten met passie voor afscheidsbloemwerk. Bovendien werken onze arrangeurs uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit.

Uitvaartbloemist Assen

Alex Aalders Bloemist is gevestigd op Nieuwe Huizen 7 te Assen en draagt de titel Meesterbinder. Inspiratie voor nieuwe arrangementen doet hij op van reizen naar Azië, de natuur en architectuur. Alex Aalders is een actief deelnemer geweest aan het NK Bloemschikken, waar deze bloemsierkunstenaar hoge resultaten behaalde. Zorgvuldig en met oog voor details, maken de vakkundige arrangeurs van Alex Aalders Bloemist uw rouwbloemwerk. Hierbij staan uw wensen centraal en is er veel ruimte om de bloemen af te stemmen op uw dierbare overledene. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Alex Aalders Bloemist gespecialiseerd in het maken van stijlvolle rouwarrangementen, prachtige rouwkransen en kistbedekkingen.

In de regio Assen levert Alex Aalders Bloemist dagelijks rouwarrangementen bij de diverse uitvaartlocaties. Uiteraard nemen de arrangeurs graag de tijd om samen met u en aan de hand van ons album, tot een keuze te komen in rouwbloemen.

De materialen waar ik mee werk zijn divers. Terugkomend in mijn composities zijn: niet alleen bloemen maar ook takken, bladmateriaal en vruchten. Inspiratie krijg ik van m´n reizen naar Azië, van de natuur en van architectuur.
…Alex Aalders, eigenaar van Alex Aalders Bloemist.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken. Ga naar Uitvaart-Bloemist.nl om online rouwwerk te bestellen.

Uitvaart-Bloemist.nl
Alex Aalders Bloemist - Uitvaartbloemist Assen

Rouwbloemen Assen

Uitvaartbloemist In Memoriam staat voor een groep vakkundige bloemdetaillisten die zijn gespecialiseerd in het maken van rouwbloemwerk. Elk van onze arrangeurs beschikt over de professionele kwaliteiten en de technische vakkennis die vereist zijn bij het realiseren van een liefdevol en vooral ook persoonlijk bloemenafscheid.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in Assen? Of heeft u een andere vraag aan een van onze arrangeurs? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Atelier Blomane

Atelier Blomane

Atelier Blomane is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Helmond

Alpina

Alpina

Alpina Bloemen is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Den Haag

Dirma Bloem & Stijl

Dirma Bloem & Stijl

Dirma Bloem & Stijl is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Den Bosch

Zinnia

Zinnia

Zinnia is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Spijkenisse

Bloemen van Iris

Bloemen van Iris

Bloemen van Iris is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Leeuwarden

Bloemsierkunst Ilona

Bloemsierkunst Ilona

Bloemsierkunst Ilona is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Amersfoort

Fiori Bloemen

Fiori Bloemen

Fiori Bloemen is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Leiden