Alpina Bloemen

Uitvaartbloemist Den Haag

Alpina – Uitvaartbloemist Den Haag

U kunt uw rouwbloemwerk bij ons direct online op een veilige manier bestellen. Welke van onze bloemwerken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd van hoogwaardige materialen door bloemisten met passie voor afscheidsbloemwerk. Bovendien werken onze arrangeurs uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit.

Uitvaartbloemist Den Haag

Alpina Bloemen is een begrip in Den Haag en bestaat ruim 125 jaar. Hun geheim? Het verzorgen van kwalitatief goed bloemwerk,  vakmanschap, een creatief team en het verlenen van uitstekende service. Het is dan ook niet voor niets dat deze bijzondere bloemist hofleverancier is. Met twee locaties in de regio staan zij zes dagen per week voor u klaar. In een persoonlijk gesprek luisteren de arrangeurs goed naar uw wensen en informeren u over de diverse mogelijkheden. Zo komt u samen tot een liefdevol rouwarrangement voor uw dierbare overledene. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Alpina Bloemen gespecialiseerd in het maken van stijlvolle rouwstukken en rouwboeketten.

Alpina levert dagelijks rouwbloemwerk bij diverse uitvaartlocaties in Den Haag. Uiteraard nemen de arrangeurs graag de tijd om samen met u en aan de hand van ons album, tot een passende keuze te komen in rouwbloemen.

“Gevoel voor bloemenwensen van mensen.”

…aldus Diane Born-Versluis, eigenaresse van Alpina Bloemen.

Meer ’n Bos Bloemen - Uitvaartbloemist Den Haag

Rouwbloemen Den Haag

Uitvaartbloemist In Memoriam staat voor een groep vakkundige bloemdetaillisten die zijn gespecialiseerd in het maken van rouwbloemwerk. Elk van onze arrangeurs beschikt over de professionele kwaliteiten en de technische vakkennis die vereist zijn bij het realiseren van een liefdevol en vooral ook persoonlijk bloemenafscheid.

Heeft u een vraag over het bestellen van rouwbloemen in Den Haag? Of wilt u meer informatie van een van onze arrangeurs? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken. Ga naar Uitvaart-Bloemist.nl om online rouwwerk te bestellen.

Uitvaart-Bloemist.nl