Assortiment

Het assortiment van In Memoriam

Assortiment

Van rouwboeket tot grafverzorging

Uitvaartbloemist In Memoriam biedt een zeer ruim assortiment rouwstukken aan. Een deel van ons aanbod kunt u bekijken en bestellen in onze webshop, waar u tientallen bijzondere en sprekende arrangementen kunt vinden in uiteenlopende stijlen en vormen. De vele rouwcreaties zijn overzichtelijk gerangschikt in 13 groepen, van biedermeiers tot rouwharten, van strooibloemen tot kistbedekkingen, van klassiek tot modern.

Daarnaast maken onze bloemisten graag voor u rouwbloemwerk op maat. Unieke creaties die geheel naar uw specifieke wensen worden gecreëerd. Mogelijk had uw dierbare een favoriete bloem of kleur die u graag in het rouwbloemwerk verwerkt wilt zien. Of misschien wilt u graag een bepaalde symboliek naar voren laten komen, een opvallende karaktertrek. Zeker ook in die gevallen kunnen wij u van dienst zijn.

Duurzaam afscheidsbloemwerk

Voor het samenstellen van uw rouwarrangement maakt Uitvaartbloemist In Memoriam gebruik van de mooiste producten van de natuur. Prachtige, dagverse bloemen welke zoveel als mogelijk duurzaam geteeld zijn. Onze bloemisten gaan met de uiterste zorg te werk en hebben met name veel aandacht voor details en een perfecte afwerking van uw afscheidsbloemwerk. Met als eindresultaat: bijzondere, met veel liefde en aandacht gemaakte creaties.

Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze op het gebied van afscheidsbloemen. Vrijwel alles is mogelijk en na goed overleg met u gaan onze arrangeurs op creatieve en passievolle wijze aan de slag om uw bloemenwens te realiseren.

Wilt u meer informatie of uw wensen met ons bespreken, neem dan contact met ons op via telnr 088 – 256 36 36.

Biedermeier

Biedermeier

De biedermeier is een bloemrijk, rond rouwstuk

Bloemenmand

Bloemenmand

De bloemenmand is een bloemrijk rouwstuk in een mand

Kinderen

Kinderen

Afscheidsbloemen voor een kind, specifieke wensen

Kistbedekking

Kistbedekking

Bloemrijke afscheidsgroet, variatie in vormgeving

Rouwboeket

Rouwboeket

Het afscheidsboeket als laatste groet

Rouwhart

Rouwhart

Een rouwhart staat voor eeuwige liefde

Urnversiering

Urnversiering

Het decoreren en versieren van een urn of sierurn

Zijdebloemen

Zijdebloemen

Nauwelijks van dagverse bloemen te onderscheiden

Indien u voor 10:30 uur uw rouwwerk bestelt kunnen wij uw rouwwerk bloemen nog diezelfde dag bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen). Heeft u vragen? Bel ons dan direct op 088 – 256 36 36.

Genomineerd Dutch Funeral Awards
Stichting Félice
Master Florist
Uitvaart-Bloemist.nl