Atelier Blomane
Uitvaartbloemist Helmond

U kunt uw rouwbloemwerk bij ons direct online op een veilige manier bestellen. Welke van onze bloemwerken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd van hoogwaardige materialen door bloemisten met passie voor afscheidsbloemwerk. Bovendien werken onze arrangeurs uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit.

Uitvaartbloemist Helmond

Atelier Blomane is gevestigd aan Dorpsstraat 56 te Stiphout, Helmond. Een gecertificeerd duurzame bloemist waar dagelijks persoonlijk bloemwerk voor elke gelegenheid wordt gemaakt; de mooiste dag van je leven, een attent bedankje of een liefdevol afscheid. Afscheid nemen van een dierbare is vaak een verdrietig en moeilijk proces. Een persoonlijk grafstuk, rouwboeket of ander rouwarrangement kan een laatste blijk van liefde voor deze persoon zijn. Met aandacht wordt er rouwbloemwerk gemaakt wat aansluit bij uw specifieke wensen. Aan de hand van uw verhaal zullen zij advies geven over een passend rouwbloemwerk. Er is de mogelijkheid om in uw vertrouwde omgeving en op een voor u geschikt moment een afspraak te maken voor het samenstellen van het juiste rouwwerk. Daarnaast is er in de winkel ruimte gemaakt voor een bar zodat men rustig kan zitten, met een kop thee in de hand, kan overleggen wat de ideeën en gedachten bij het specifieke rouwbloemwerk zijn. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Atelier Blomane gespecialiseerd in het maken van prachtige rouwkransen en rouwboeketten.

Atelier Blomane levert dagelijks rouwbloemwerk bij diverse uitvaartlocaties in de regio. Uiteraard nemen de arrangeurs graag de tijd om samen met u en aan de hand van ons album, tot een passende keuze te komen in rouwbloemen.

“Het belangrijkste vind ik dat je naar huis gaat met een persoonlijk bloemstuk wat jouw verhaal vertegenwoordigt.”

…aldus Sabrina Koppens, eigenaresse van Atelier Blomane.

Atelier Blomane - Uitvaartbloemist Helmond

Rouwbloemen Helmond

Uitvaartbloemist In Memoriam staat voor een groep vakkundige bloemdetaillisten die zijn gespecialiseerd in het maken van rouwbloemwerk. Elk van onze arrangeurs beschikt over de professionele kwaliteiten en de technische vakkennis die vereist zijn bij het realiseren van een liefdevol en vooral ook persoonlijk bloemenafscheid.

Heeft u een vraag over het bestellen van rouwbloemen in Helmond? Of wilt u meer informatie van een van onze arrangeurs? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken. Ga naar Uitvaart-Bloemist.nl om online rouwwerk te bestellen.

Uitvaart-Bloemist.nl