Bloem&Vaas|Pimpernel

Uitvaartbloemist Amsterdam

Bloem&Vaas|Pimpernel

U kunt uw rouwbloemwerk bij ons direct online op een veilige manier bestellen. Welke van onze bloemwerken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd van hoogwaardige materialen door bloemisten met passie voor afscheidsbloemwerk. Bovendien werken onze arrangeurs uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit.

Uitvaartbloemist Amsterdam

Bloem&Vaas|Pimpernel is gevestigd in het hart van de Nederlandse bloemenwereld, de bloemenveiling in Aalsmeer. Bloem&Vaas|Pimpernel staat voor een team van innovatieve, creatieve en vakkundige arrangeurs. De bloemen welke zij gebruiken in uw rouwbloemwerk zijn ten alle tijden van de hoogste en meest verse kwaliteit en bovendien zoveel mogelijk duurzaam geteelt. Bloem&Vaas|Pimpernel behoort dan ook tot de top 3 van meest duurzame bloemisten in de regio Amsterdam. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Bloem&Vaas|Pimpernel gespecialiseerd in het maken van passende en stijlvolle rouwarrangementen voor uw dierbare overledene. Hierbij valt te denken aan stijlvolle rouwboeketten, bloemrijke kistbedekkingen en rouwkransen.

Uiteraard nemen de arrangeurs van Bloem&Vaas|Pimpernel graag de tijd om samen met u en aan de hand van ons album, tot een keuze te komen in rouwbloemen.

“Wij werken graag met bloemen van het seizoen. Vers van het land en met passie geteeld. Ons afscheidsbloemwerk is puur, natuurlijk en met oog voor detail. Met prachtige producten uit de natuur maken wij graag de mooiste arrangementen voor uw laatste afscheid”.

Een Quote van Bloem&Vaas Pimpernel

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken. Ga naar Uitvaart-Bloemist.nl om online rouwwerk te bestellen.

Uitvaart-Bloemist.nl
Bloem&Vaas|Pimpernel

Rouwbloemen Amsterdam

Uitvaartbloemist In Memoriam staat voor een groep vakkundige bloemdetaillisten die zijn gespecialiseerd in het maken van rouwbloemwerk. Elk van onze arrangeurs beschikt over de professionele kwaliteiten en de technische vakkennis die vereist zijn bij het realiseren van een liefdevol en vooral ook persoonlijk bloemenafscheid.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in Amsterdam? Of heeft u een andere vraag aan een van onze arrangeurs? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Atelier Blomane

Atelier Blomane is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Helmond

Distel & Mirt

Distel & Mirt is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Gorinchem

Meer ’n Bos Bloemen

Meer ’n Bos Bloemen is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Den Haag

Dirma Bloem & Stijl

Dirma Bloem & Stijl is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Den Bosch

Zinnia

Zinnia is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Spijkenisse

Bloemen van Iris

Bloemen van Iris is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Leeuwarden

Bloemsierkunst Ilona

Bloemsierkunst Ilona is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Amersfoort

Fiori Bloemen

Fiori Bloemen is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Leiden