Bloembinderij de Klaproos

Uitvaartbloemist Leeuwarden

Bloembinderij de Klaproos – Uitvaartbloemist Leeuwarden

U kunt uw rouwbloemwerk bij ons direct online op een veilige manier bestellen. Welke van onze bloemwerken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd van hoogwaardige materialen door bloemisten met passie voor afscheidsbloemwerk. Bovendien werken onze arrangeurs uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit.

Uitvaartbloemist Leeuwarden

Bloembinderij de Klaproos is gevestigd aan de Warmoesstraat 13 te St. Annaparochie, vlakbij Leeuwarden. Meer dan 30 jaar (internationale) ervaring op het gebied van rouwbloemwerk, geeft de kundigheid van deze bloemist weer. Door de jaren heen zijn er tal aan prachtige rouwarrangementen gemaakt. Liefdevol bloemwerk waarbij ook persoonlijke objecten in het rouwstuk verwerkt kunnen worden. De arrangeurs van Bloembinderij de Klaproos werken graag met de mooiste seizoenbloemen en zetten zich volledig in om een passend bloemstuk te realiseren. Wenst u een specifieke bloemcombinatie? Zij zullen er alles aan doen om dit voor u mogelijk te maken. Bovendien biedt Bloembinderij de Klaproos u nog meer persoonlijke service: zo kunt u onder vakkundige begeleiding, het rouwstuk voor uw dierbare zelf maken. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Bloembinderij de Klaproos gespecialiseerd in het maken van royale rouwboeketten en kistarrangementen.

Bloembinderij de Klaproos levert dagelijks rouwbloemwerk bij diverse uitvaartlocaties in Friesland. Uiteraard nemen de arrangeurs graag de tijd om samen met u en aan de hand van ons album, tot een passende keuze te komen in rouwbloemen. Wanneer u dat op prijs stelt komt Bloembinderij de Klaproos, bij u thuis om de bloemen van uw wensen te bespreken.

“Met de kracht van bloemen, liefde en troost, iets moois maken naar uw wensen, is voor ons dankbaar om te mogen doen.”
…aldus Trijnie Bulstra, eigenaresse van Bloembinderij de Klaproos.
Bloembinderij de Klaproos - Uitvaartbloemist Leeuwarden

Rouwbloemen Leeuwarden

Uitvaartbloemist In Memoriam staat voor een groep vakkundige bloemdetaillisten die zijn gespecialiseerd in het maken van rouwbloemwerk. Elk van onze arrangeurs beschikt over de professionele kwaliteiten en de technische vakkennis die vereist zijn bij het realiseren van een liefdevol en vooral ook persoonlijk bloemenafscheid.

Heeft u een vraag over het bestellen van rouwbloemen in Leeuwarden? Of wilt u meer informatie van een van onze arrangeurs? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken. Ga naar Uitvaart-Bloemist.nl om online rouwwerk te bestellen.

Uitvaart-Bloemist.nl