Bloemen van Iris

Uitvaartbloemist Leeuwarden

Bloemen van Iris – Uitvaartbloemist Leeuwarden

U kunt uw rouwbloemwerk bij ons direct online op een veilige manier bestellen. Welke van onze bloemwerken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd van hoogwaardige materialen door bloemisten met passie voor afscheidsbloemwerk. Bovendien werken onze arrangeurs uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit.

Uitvaartbloemist Leeuwarden

Bloemen van Iris is gevestigd aan de Marktstraat 17 te Bolsward. Eén van de elf steden in Friesland. Op deze A-locatie in de binnenstad worden dagelijks met dagverse bloemen, bijzondere rouwarrangementen gecreëerd. Het team van ervaren arrangeurs werkt zoveel als mogelijk met duurzame bloemen van het seizoen. Rouwbloemwerk is een van de specialisaties van deze vooraanstaande bloemist. Zorgvuldig stellen zij uw rouwarrangement samen waarbij er veel ruimte is voor uw wensen. Het verwerken van persoonlijke items of rouwarrangementen in een specifieke vorm behoort tevens tot de mogelijkheden. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Bloemen van Iris gespecialiseerd in het maken van prachtige rouwboeketten, stijlvolle rouwkransen en rouwarrangementen.

Bloemen van Iris levert dagelijks rouwbloemwerk bij diverse uitvaartlocaties in Friesland. Uiteraard nemen de arrangeurs graag de tijd om samen met u en aan de hand van ons album, tot een passende keuze te komen in rouwbloemen.

In onze winkel, Bloemen van Iris, kunt u rustig de tijd nemen om bloemen te kiezen die passen bij uw dierbare. De praktische kant, zoals het tijdig bezorgen, verzorgen wij voor u.

…aldus Iris VanWerkhoven, eigenaresse van Bloemen van Iris.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken. Ga naar Uitvaart-Bloemist.nl om online rouwwerk te bestellen.

Uitvaart-Bloemist.nl
Bloemen van Iris - Uitvaartbloemist Leeuwarden

Rouwbloemen Leeuwarden

Uitvaartbloemist In Memoriam staat voor een groep vakkundige bloemdetaillisten die zijn gespecialiseerd in het maken van rouwbloemwerk. Elk van onze arrangeurs beschikt over de professionele kwaliteiten en de technische vakkennis die vereist zijn bij het realiseren van een liefdevol en vooral ook persoonlijk bloemenafscheid.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in Leeuwarden? Of heeft u een andere vraag aan een van onze arrangeurs? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Atelier Blomane

Atelier Blomane

Atelier Blomane is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Helmond

Alpina

Alpina

Alpina Bloemen is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Den Haag

Dirma Bloem & Stijl

Dirma Bloem & Stijl

Dirma Bloem & Stijl is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Den Bosch

Zinnia

Zinnia

Zinnia is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Spijkenisse

Bloemsierkunst Ilona

Bloemsierkunst Ilona

Bloemsierkunst Ilona is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Amersfoort

Alex Aalders Bloemist

Alex Aalders Bloemist

Alex Aalders Bloemist is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Assen

Fiori Bloemen

Fiori Bloemen

Fiori Bloemen is partner van Uitvaartbloemist In Memoriam in de regio Leiden