Open Site Navigation

Bloemateljee Monique Gevers

U kunt uw rouwbloemen bij ons online op een veilige manier bestellen. Welk van onze rouwboeketten of rouwstukken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd door ervaren bloemisten met liefde voor hun vak. Bovendien werken zij uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van de mooiste bloemstukken die vol aandacht en oog voor detail worden gecreëerd.

Rouwbloemen Eindhoven

Uitvaartbloemist In Memoriam is een samenwerking van vakkundige bloemisten die gespecialiseerd zijn in het maken van rouwbloemen. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en werken uitsluitend met de beste materialen en verse bloemen. Dagelijks staan zij voor u klaar om u te helpen bij een liefdevol en dierbaar afscheid met bloemen.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in uw regio? Of heeft u een andere vraag aan een van onze topbloemisten? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken.

Stel hier je vraag aan ons

Bedankt voor de inzending!

Jasmijnstraat 9
5691 SE Son en Breugel
06 5282 5587

Bloemateljee Monique Gevers

Wilt u ons assortiment bekijken?

Uitvaartbloemist Eindhoven

Aan de Jasmijnstraat 9 te Son en Breugel vindt u Bloemateljee Monique Gevers. De liefde voor bloemen zit Monique in haar genen. Zij is opgegroeid in de bloemkwekerij van haar ouders en is op haar 18e levensjaar een eigen bloemenwinkel gestart. Tegenwoordig werkt Monique vanuit haar eigen atelier, waar zij zich vol aandacht richt op de mooiste afscheidsbloemen. Het atelier is tevens de plek waar zij u graag ontvangt om uw wensen in alle rust te bespreken. Vindt u het prettiger om dit gesprek in uw eigen omgeving te voeren? Een bezoek aan huis behoort ook tot de mogelijkheden. Haar vele jaren ervaring ziet u terug in het vakmanschap en de kwaliteit van het bloemwerk.
Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Bloemateljee Monique Gevers gespecialiseerd in het maken van prachtige rouwkransen en boeketten.

Bloemateljee Monique Gevers levert dagelijks afscheidsbloemen bij uitvaartlocaties in de regio Eindhoven. Dit gebeurt zeer zorgvuldig zodat u verzekerd bent van een tijdige en correcte bezorging van uw rouwboeket.

"Als bloemen vertellen"

Kenmerkende woorden van Monique Gevers, eigenaresse van Bloemateljee Monique Gevers.