top of page

Bloembinderij van der Hulst

U kunt uw rouwbloemen bij ons online op een veilige manier bestellen. Welk van onze rouwboeketten of rouwstukken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd door ervaren bloemisten met liefde voor hun vak. Bovendien werken zij uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van de mooiste bloemstukken die vol aandacht en oog voor detail worden gecreëerd.

Rouwbloemen Lisse

Uitvaartbloemist In Memoriam is een samenwerking van vakkundige bloemisten die gespecialiseerd zijn in het maken van rouwbloemen. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en werken uitsluitend met de beste materialen en verse bloemen. Dagelijks staan zij voor u klaar om u te helpen bij een liefdevol en dierbaar afscheid met bloemen.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in uw regio? Of heeft u een andere vraag aan een van onze topbloemisten? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken.

Stel hier je vraag aan ons

Bedankt voor de inzending!

Vivaldistraat 2
2162 AA Lisse
0252 415 475

Bloembinderij van der Hulst

Wilt u ons assortiment bekijken?

Uitvaartbloemist Lisse

Bloembinderij van der Hulst is gevestigd op de Vivaldistraat 2 te Lisse. Deze bijzondere bloemenwinkel is reeds sinds 1971 een familiebedrijf en een bekende naam in de omgeving. Rouwbloemen krijgen bij Bloembinderij van der Hulst speciale aandacht. Hierdoor is het mogelijk om uw bloemen nog diezelfde dag te laten bezorgen. Zorgvuldig en met oog voor details, maken de vakkundige arrangeurs van Bloembinderij van der Hulst uw rouwbloemwerk. Hierbij staan uw wensen centraal en is er veel ruimte om de bloemen af te stemmen op uw dierbare overledene. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Bloembinderij van der Hulst gespecialiseerd in het maken van stijlvolle rouwboeketten, bloemrijke rouwkransen en rouwarrangementen.

In de regio Lisse levert Bloembinderij van der Hulst dagelijks rouwarrangementen bij de diverse uitvaartlocaties. Uiteraard nemen de arrangeurs graag de tijd om samen met u en aan de hand van ons album, tot een keuze te komen in rouwbloemen

"In een tijd waar woorden tekort schieten, helpen wij u graag met het realiseren van een zeer passend rouwarrangement."

…aldus Esther van der Hulst, eigenaresse van Bloembinderij van der Hulst.

bottom of page