top of page

Flora Bloemisten

U kunt uw rouwbloemen bij ons online op een veilige manier bestellen. Welk van onze rouwboeketten of rouwstukken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd door ervaren bloemisten met liefde voor hun vak. Bovendien werken zij uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van de mooiste bloemstukken die vol aandacht en oog voor detail worden gecreëerd.

Rouwbloemen Zwolle

Uitvaartbloemist In Memoriam is een samenwerking van vakkundige bloemisten die gespecialiseerd zijn in het maken van rouwbloemen. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en werken uitsluitend met de beste materialen en verse bloemen. Dagelijks staan zij voor u klaar om u te helpen bij een liefdevol en dierbaar afscheid met bloemen.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in uw regio? Of heeft u een andere vraag aan een van onze topbloemisten? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken.

Stel hier je vraag aan ons

Bedankt voor de inzending!

Kastanjestraat 46
8021 XT Zwolle
038 421 7326

Flora Bloemisten

Wilt u ons assortiment bekijken?

Uitvaartbloemist Zwolle

Flora Bloemisten is reeds sinds 1956 dé bloemist van Zwolle en omgeving. Met een rijke historie beschikt Flora Bloemisten over de juiste ervaring en kwaliteit. U vind deze duurzaam gecertificeerde bloemist aan de Kastanjestraat 46 te Zwolle. Ron Reukers en zijn team staan hier dagelijks voor u klaar. Bloemen vertellen een verhaal zonder woorden, ze vertalen een gevoel. Bloemen vervullen zeker bij een uitvaart een belangrijke rol om uw gevoel, kracht bij te zetten. De vakkundige arrangeurs van Flora Bloemisten zijn zich hier zeer van bewust. Een arrangement hoeft niet per definitie sober, wit of ingetogen te zijn. Rouwbloemwerk mag ook kleurrijk en uitgesproken zijn, als het klopt bij de persoon biedt het troost. Flora Bloemisten zet zich volledig in om een passend arrangement te maken. Zo verwerken zij ook graag bloemen van uw eigen land of tuin in het rouwstuk. Aan de hand van uw wensen en herinneringen, geven zij een heel persoonlijk advies. Dit gesprek kan plaatsvinden in de winkel, maar ook bij u thuis op een moment dat het u schikt. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Flora Bloemisten gespecialiseerd in het maken van bijzondere rouwstukken en boeketten.

Flora Bloemisten levert dagelijks rouwbloemwerk bij diverse uitvaartlocaties in de regio Zwolle. Dit doen zij zeer zorgvuldig zodat u verzekerd bent van een tijdige en correcte bezorging van uw bloemen.

“Wij verzorgen bloemwerk vol kleur, als het leven haar kleur verliest”

...aldus Ron Reukers, eigenaar van Flora Bloemisten.

bottom of page