Bloemstuk

Bloemstuk voor uitvaart bestellen

Bloemstuk bestellen

Uitvaartbloemist In Memoriam is een gespecialiseerde uitvaartbloemist met een groot assortiment bloemstukken voor een uitvaart. Ons assortiment bloemstukken bestaat uit biedermeiers, rouwharten, rouwkransen, eigentijdse- en klassieke rouwarrangementen en kistbedekkingen. Een bloemstuk onderscheidt zich van een boeket vanwege de ondergrond. Een bloemstuk wordt namelijk ten alle tijden op een basis van steekschuim vervaardigd, hierdoor bent u verzekerd van een continue watertoevoer aan uw bloemen.

In onze webshop kunt u direct ons aanbod rouwbloemen bekijken en gemakkelijk online uw bestelling voor een bloemstuk plaatsen. Onze gediplomeerde arrangeurs maken uw rouwbloemwerk vervolgens met gepaste zorg en kunde.

Kunt u het door u gewenste rouwarrangement niet terugvinden in onze webshop of heeft u een vraag aan een van onze medewerkers? Neemt u dan contact met ons op via 010 522 32 15. Wij helpen u graag.

Bloemstuk voor uitvaart bezorgen

Uitvaartbloemist In Memoriam bezorgt uw bloemstuk voor een uitvaart op iedere door u gewenste locatie in Nederland. Hierbij kunt u denken aan de kerk of begraafplaats, het uitvaartcentrum of crematorium maar ook op een woonadres.

Indien u voor 10:30 uw bestelling geplaatst heeft, kunnen wij nog dezelfde dag uw rouwboeket bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Kwaliteit en service

Uitvaartbloemist In Memoriam is een specialistische bloemist welke als geen ander begrijpt hoe belangrijk uw laatste bloemengroet is. Al onze arrangeurs hebben een gedegen vakopleiding afgerond en beschikken over ruime ervaring op het gebied van rouwbloemwerk. Bovendien werken zij uitsluitend met dagverse bloemen en hoogwaardige materialen. Hierdoor bent u verzekerd van een liefdevol afscheid met bloemen.

Wenst u een advies van een van onze arrangeurs over de diverse mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op via 010 522 32 15. Wij zijn u graag van dienst.

Biedermeier

De biedermeier is een bloemrijk, rond rouwstuk

Bloemenmand

De bloemenmand is een bloemrijk rouwstuk in een mand

Kinderen

Afscheidsbloemen voor een kind, specifieke wensen

Rouwhart

Een rouwhart staat voor eeuwige liefde

Rouwwerk bezorgen

Indien u voor 10:30 uur uw rouwwerk bestelt kunnen wij dezelfde dag leveren (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Webshop Uitvaart-Bloemist.nl

U kunt ook online rouwwerk bestellen via Uitvaart-Bloemist.nl. Voor 17:00 uur besteld, volgende dag bezorgd.