Diensten

Advies en begeleiding

Uitvaartbloemist In Memoriam geldt als specialist in het vervaardigen van persoonlijk, bijzonder en liefdevol rouwbloemwerk. Bij ons staat voorop dat we samen met u – familie of vrienden van de overledene – komen tot een waardig, maar vooral passend bloemenafscheid. Om die reden nemen wij graag ruim de tijd om u te adviseren.

Uitvaart Sfeerkamer

Sfeerkamer

In samenspraak met u, de familie, maken we een bijzonder ontwerp in de gewenste stijl. Natuurlijk is het ook mogelijk om in overleg met onze arrangeurs te komen tot een geheel eigen bloemenstijl.

Rouwwerk Advies

Advies

De mogelijkheden zijn tegenwoordig heel divers, niet alleen wat technieken en stijlen betreft, maar ook in de keuze van bloemen. Traditionele rouwbloemen maken steeds vaker plaats voor afscheidsbloemen die vertellen wíe de overledene was.

Grafverzorging

Grafverzorging

Uitvaartbloemist In Memoriam biedt diverse abonnementsvormen grafverzorging aan. Deze variëren van wekelijks of maandelijks een vers boeket op het graf tot complete grafverzorging inclusief groenonderhoud.

Rouwlint

Rouwlint

Een rouwlint biedt de fijne mogelijkheid om nog enkele laatste, mooie afscheidswoorden te richten aan de overledene. Of juist om met enkel een naamsvermelding te laten merken dat de overleden persoon u dierbaar was.

Indien u voor 10:30 uur uw rouwwerk bestelt kunnen wij uw rouwwerk bloemen nog diezelfde dag bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen). Heeft u vragen? Bel ons dan direct op 088 – 256 36 36.

Genomineerd Dutch Funeral Awards
Stichting Félice
Master Florist
Uitvaart-Bloemist.nl