Sfeerkamer

Aankleding rouwkamer

Ieder mens is uniek. We hebben allemaal onze eigen stijl, onze eigen levenswijze, ons eigen karakter. En het zijn juist die bijzondere eigenschappen van een persoon die we graag naar voren willen halen als we afscheid moeten nemen van een dierbare. Om te helpen bij de keuze van passend, op het individu gericht rouwbloemwerk hebben wij 9 rouwkamers floraal aangekleed – elke in een geheel eigen sfeer.

Van traditioneel tot bourgondisch

Grote witte vazen, druppelarrangementen en biedermeiers trekken de aandacht in de traditionele stijlkamer. In de romantische kamer is veel gewerkt met rozen in de versieringen en boeketten. De bourgondische kamer valt op vanwege de grote, opvallende creaties, de kerkelijke kamer door de kransen, kaarsen en kruisvormen. Het bloemwerk in de landelijke stijlkamer is deels opgemaakt met veldbloemen en aren.

Afscheid in persoonlijke stijl

Vanda-orchideeën in combinatie met hout en aluminium zijn te vinden in de trendy stijlkamer, terwijl in de duurzame kamer puur is gewerkt met natuurlijke materialen. In de persoonlijke kamer staan heel aparte rouwarrangementen waarin persoonlijke spullen zijn verwerkt. En de bijzondere kamer kinderen is ingericht met lieflijke florale creaties, met vlindertjes erin, met lieve kleuren en sprekende vormen.

In samenspraak met u, de familie, maken we een bijzonder ontwerp in de gewenste stijl. Natuurlijk is het ook mogelijk om in overleg met onze arrangeurs te komen tot een geheel eigen bloemenstijl. Voor meer informatie of een persoonlijk advies belt u met 088 256 36 36 of gebruikt u ons contactformulier.

Indien u voor 10:30 uur uw rouwwerk bestelt kunnen wij uw rouwwerk bloemen nog diezelfde dag bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen). Heeft u vragen? Bel ons dan direct op 088 – 256 36 36.

Genomineerd Dutch Funeral Awards
Stichting Félice
Master Florist
Uitvaart-Bloemist.nl