Distel & Mirt

Uitvaartbloemist Gorinchem

Distel & Mirt – Uitvaartbloemist Gorinchem

U kunt uw rouwbloemwerk bij ons direct online op een veilige manier bestellen. Welke van onze bloemwerken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd van hoogwaardige materialen door bloemisten met passie voor afscheidsbloemwerk. Bovendien werken onze arrangeurs uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit.

Uitvaartbloemist Gorinchem

Distel & Mirt is gevestigd aan de Koningin Wilhelminalaan 42 te Gorinchem. Carolien werkt al meer dan 20 jaar als zelfstandig afscheidsbloemist en blijft zichzelf ontwikkelen op het gebied van rouwbloemen. Deze duurzame bloemiste maakt dan ook de meest bijzondere rouwboeketten voor het afscheid van uw dierbare. Creativiteit, vakmanschap en persoonlijke service staan bij haar hoog in het vaandel. Distel & Mirt beschikt over een prachtig assortiment bloemen en creëert rouwstukken geheel naar uw wens. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Distel & Mirt gespecialiseerd in het maken van bloemrijke rouwstukken en rouwboeketten.

Distel & Mirt levert dagelijks rouwbloemwerk bij diverse uitvaartlocaties in Gorinchem en omgeving. Uiteraard neemt Carolien graag de tijd om samen met u en aan de hand van ons album, tot een passende keuze te komen in rouwbloemen.

“Afscheidsbloemen zijn mijn passie. Het is altijd weer een uitdaging bloemstukken te maken met bloemen en natuurlijke materialen die symbolisch zijn voor het leven van de gestorvene. En echt fijn als ik daarin slaag en daarmee een bijdrage lever aan een bijzonder afscheid.”
…aldus Carolien Verdonk, eigenaresse van Distel & Mirt.
Distel & Mirt - Uitvaartbloemist Gorinchem

Rouwbloemen Gorinchem

Uitvaartbloemist In Memoriam staat voor een groep vakkundige bloemdetaillisten die zijn gespecialiseerd in het maken van rouwbloemwerk. Elk van onze arrangeurs beschikt over de professionele kwaliteiten en de technische vakkennis die vereist zijn bij het realiseren van een liefdevol en vooral ook persoonlijk bloemenafscheid.

Heeft u een vraag over het bestellen van een rouwboeket in Gorinchem? Of wilt u meer informatie van een van onze uitvaartbloemisten? Neemt u in dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken. Ga naar Uitvaart-Bloemist.nl om online rouwwerk te bestellen.

Uitvaart-Bloemist.nl