Grafbedekking

Uitvaartbloemist In Memoriam

Grafbedekking

Een tijdelijk rouwarrangement op het graf

Een grafbedekking is een arrangement dat tijdelijk op het graf geplaatst wordt, totdat de gedenksteen gereed is. Omdat het in de regel enkele weken zijn decoratieve functie dient te vervullen, worden er in een grafbedekking veelal plantaardige materialen gebruikt die lang goed blijven. Hierbij kunt u denken aan bamboe, schors, succulenten of (bloeiende) takken. Sterke bloemen of bloeiende plantjes maken het af.

Bloemrijke grafbedekking

De keuze van plantaardige materialen en de vormgeving van de grafbedekking worden geheel afgestemd op de wensen van de nabestaanden. Het is dus zeker ook mogelijk om een heel bloemrijke grafbedekking te kiezen, die vervolgens (twee)wekelijks wordt aangepast of vervangen. Al naar gelang de vormgeving en de gekozen materialen kan de uitstraling van een grafbedekking klassiek, tijdloos of modern zijn.

Biedermeier

De biedermeier is een bloemrijk, rond rouwstuk

Bloemenmand

De bloemenmand is een bloemrijk rouwstuk in een mand

Kinderen

Afscheidsbloemen voor een kind, specifieke wensen

Rouwhart

Een rouwhart staat voor eeuwige liefde

Voor meer informatie of een persoonlijk advies belt u met 088 - 256 36 36 of gebruikt u ons contactformulier.

Indien u voor 10:30 uur uw rouwwerk bestelt kunnen wij uw rouwwerk bloemen nog diezelfde dag bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen). Heeft u vragen? Bel ons dan direct op 088 – 256 36 36.

Genomineerd Dutch Funeral Awards
Stichting Félice
Master Florist
Uitvaart-Bloemist.nl