Grafbloemen

Grafbloemen bestellen

Grafbloemen bestellen

Uitvaartbloemist In Memoriam is een gespecialiseerd bloemist met een groot assortiment grafbloemen voor een begrafenis of crematie. Grafbloemen is een verzamelnaam voor diverse arrangementen waaronder rouwboeket, rouwkrans, rouwhart, biedermeiers en moderne en klassieke rouwstukken. In onze webshop kunt u de grafbloemen bekijken en snel en veilig uw bestelling plaatsen. Onze vakkundige arrangeurs maken uw grafbloemen vervolgens met passende zorgvuldigheid. Zo bent u zeker van een liefdevol bloemenafscheid van uw dierbare overledene. Wilt u de diverse mogelijkheden aan grafbloemen met ons bespreken? Of heeft u een vraag over een specifiek arrangement? Neemt u dan contact met ons op via 010 522 32 15 of via ons contactformulier.

Grafbloemen bezorgen

Uitvaartbloemist In Memoriam bezorgt uw grafbloemen op iedere door u gewenste locatie in Nederland. Bij het uitvaartcentrum, crematorium maar ook begraafplaats of kerk. Indien u uw bestelling voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij indien gewenst nog diezelfde dag uw grafbloemen bezorgen.

Aankleding rouwkamer met grafbloemen

Uitvaartbloemist In Memoriam adviseert u graag over de grafbloemen. Wanneer er meerdere arrangementen worden besteld is het prachtig om deze op elkaar af te stemmen. Het kistarrangement van de partner en/of kinderen, een rouwhart van de kleinkinderen en eventueel aanvullende bloemen van overige familieleden. Onze arrangeurs informeren u graag over de mogelijkheden om een sfeer te creëren. Neemt u in dit geval contact met ons op via 010 522 32 15 of via ons contactformulier.

Biedermeier

De biedermeier is een bloemrijk, rond rouwstuk

Bloemenmand

De bloemenmand is een bloemrijk rouwstuk in een mand

Kinderen

Afscheidsbloemen voor een kind, specifieke wensen

Rouwhart

Een rouwhart staat voor eeuwige liefde

Rouwwerk bezorgen

Indien u voor 10:30 uur uw rouwwerk bestelt kunnen wij dezelfde dag leveren (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Webshop Uitvaart-Bloemist.nl

U kunt ook online rouwwerk bestellen via Uitvaart-Bloemist.nl. Voor 17:00 uur besteld, volgende dag bezorgd.