Graftak

Graftak bestellen

Graftak bestellen

Een graftak is een verzamelnaam voor rouwboeketten, rouwkransen en diverse rouwarrangementen. Uitvaartbloemist In Memoriam is een gespecialiseerde bloemist met een prachtig assortiment rouwbloemwerk. Een rouwhart vol Rozen, een rouwarrangement met Orchideeën of een rouwboeket met Zonnebloemen, u vindt deze allen terug in het assortiment van Uitvaartbloemist In Memoriam.

Graftak

Het gehele assortiment van Uitvaartbloemist In Memoriam wordt vervaardigd met gebruik van de meest hoogwaardige kwaliteit bloemen. Bovendien zijn wij in staat om elke gewenste graftak voor u samen te stellen. Wenst u een graftak in een specifieke kleurstelling of waarin een favoriete bloem van de overledene verwerkt dient te worden? Indien het bloemenseizoen dit toelaat is alles mogelijk.

In onze webshop kunt u een deel van ons assortiment bekijken. Bovendien kunt u hier veilig en gemakkelijk uw bestelling voor een graftak plaatsen. Kunt u de door u gewenste graftak niet in onze webshop terugvinden of wilt u een vakkundig advies van een van onze arrangeurs? Belt u ons dan via 010 522 32 15. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Graftak bezorgen

Uitvaartbloemist In Memoriam bezorgt uw graftak op ieder gewenst adres in geheel Nederland. Bij het crematorium, een woonadres maar ook de kerk of begraafplaats. Indien u voor 10:30 uur uw bestelling geplaatst heeft, kunnen wij nog dezelfde dag uw graftak bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Wilt u meer informatie over het bestellen van een graftak of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Biedermeier

De biedermeier is een bloemrijk, rond rouwstuk

Bloemenmand

De bloemenmand is een bloemrijk rouwstuk in een mand

Kinderen

Afscheidsbloemen voor een kind, specifieke wensen

Rouwhart

Een rouwhart staat voor eeuwige liefde

Rouwwerk bezorgen

Indien u voor 10:30 uur uw rouwwerk bestelt kunnen wij dezelfde dag leveren (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Webshop Uitvaart-Bloemist.nl

U kunt ook online rouwwerk bestellen via Uitvaart-Bloemist.nl. Voor 17:00 uur besteld, volgende dag bezorgd.