Klassiek rouwwerk

Uitvaartbloemist In Memoriam

Klassiek rouwwerk

Afscheidsbloemen in klassieke vormgeving

Klassieke rouwwerken ogen bijna altijd heel bloemrijk, vol en compact. Bij de bloemkeuze wordt er veelal uitgegaan van één bloemsoort – meestal in een warme kleur of wit – die wordt gecombineerd met diverse bladsoorten. Klassieke rouwarrangementen zijn vaak druppel- of ruitvormige bloemstukken, zonder al te veel bijmaterialen. Een royaal vormgegeven klassiek rouwstuk is ook zeer geschikt als kistbedekking.

Klassiek in een modern jasje

De Roos is een veelgebruikte bloem in klassiek rouwbloemwerk, net als de Gerbera, Lelie en Anthurium. Maar er is, zeker vandaag de dag, meer mogelijk. Bloemen als de Calla, Lathyrus, Gloriosa, Orchideeën en Ranonkels lenen zich ook voor traditioneel-hedendaags rouwbloemwerk. En wellicht had de overledene een favoriete bloem of kleur die u graag in het rouwstuk verwerkt wilt zien. De mogelijkheden zijn oneindig.

Biedermeier

De biedermeier is een bloemrijk, rond rouwstuk

Bloemenmand

De bloemenmand is een bloemrijk rouwstuk in een mand

Kinderen

Afscheidsbloemen voor een kind, specifieke wensen

Rouwhart

Een rouwhart staat voor eeuwige liefde

Voor meer informatie of een persoonlijk advies belt u met 088 - 256 36 36 of gebruikt u ons contactformulier.

Indien u voor 10:30 uur uw rouwwerk bestelt kunnen wij uw rouwwerk bloemen nog diezelfde dag bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen). Heeft u vragen? Bel ons dan direct op 088 – 256 36 36.

Genomineerd Dutch Funeral Awards
Stichting Félice
Master Florist
Uitvaart-Bloemist.nl