Over ons

Uitvaartbloemist In Memoriam

Uitvaartbloemist In Memoriam geldt als specialist in het vervaardigen van persoonlijk, bijzonder en liefdevol rouwbloemwerk. Bij ons staat voorop dat we samen met u – familie of vrienden van de overledene – komen tot een waardig, maar vooral passend bloemenafscheid.

Over Uitvaartbloemist In Memoriam

Passie en ervaring gaan hand in hand

Met uw wensen en waarden helder in gedachten gaan onze arrangeurs voor u aan de slag. Hun brede ervaring en persoonlijke passie voor afscheidsbloemwerk maken dat zij snel en vaardig het karakter van de overledene alsook de juiste symboliek weten te treffen en deze vertalen in bloemcreaties van uitzonderlijke schoonheid. Van klassiek tot modern, van bloemrijk tot minimalistisch.

Elk van onze uitvaartbloemisten kan bogen op de professionele kwaliteiten en de technische vakkennis die gevraagd zijn bij het realiseren van een liefdevol en vooral ook persoonlijk bloemenafscheid. Dagelijks staan zij voor u klaar om de mooiste rouwarrangementen te creëren, variërend van een bescheiden boeket of arrangement tot een complete florale aankleding van een rouwkamer.

Bep Kennepohl

Drijvende kracht achter Uitvaartbloemist In Memoriam is Bep Kennepohl. “Het is dankbaar werk om mensen die afscheid moeten nemen van een geliefde te mogen helpen dit zo mooi mogelijk te realiseren. Door iets heel persoonlijks te maken, kun je vaak veel voor hen betekenen. Het concept Uitvaartbloemist In Memoriam is vanuit deze visie ontstaan. Al onze partners zijn toparrangeurs met jarenlange ervaring en maken rouwbloemwerk vol liefde en aandacht voor de nabestaanden.

Wij streven ernaar om met onze rouwarrangementen de hoogste kwaliteit te bieden en om onze klanten met grote professionaliteit en op een persoonlijke manier van dienst te zijn, zo bevestigt zij. Daarnaast vinden wij het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Al onze rouwbloemwerken worden daarom met de uiterste zorg gemaakt door duurzame bloemisten. Hierbij maken zij zoveel als mogelijk gebruik van dagverse, duurzaam geteelde bloemen en duurzame materialen”.

Genomineerd Dutch Funeral Awards

Dutch Funeral Award

Uitvaartbloemist In Memoriam heeft de tweede prijs gewonnen bij de Dutch Funeral Award 2018. Deze prijs is bedoeld voor bedrijven met het beste, meest innovatieve product of dienst binnen de uitvaart- en rouwbranche.

Stichting Félice

Stichting Félice

Wij zijn partner van stichting Félice. Uitvaartbloemist In Memoriam draagt op actieve wijze bij aan dit prachtige initiatief. Stichting Félice biedt ouders financiële steun bij het verlies van hun kindje.

Master Florist

Master Florist

“Proud participant of the race to the top” Master Florist is een internationaal netwerk van vakkundige bloemisten en communities.

Bestellen en bezorgen

Rouwwerk dat u vóór 10.30 uur via onze webshop bestelt, kunnen wij binnen 24 uur leveren in heel Nederland, zon- en feestdagen uitgezonderd. Rouwcreaties op maat, die u na een persoonlijk adviesgesprek bij ons bestelt, kunnen wij eveneens binnen 24 uur leveren, zon- en feestdagen uitgezonderd. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 088 256 36 36 en via ons contactformulier.

In Memoriam Catalogus

Het afscheid van een dierbare is voor de nabestaanden een emotionele gebeurtenis. Op de moeilijke dag van afscheid nemen spelen bloemen een bijzondere rol.

Bloemen symboliseren de liefde voor de overledene en personaliseren de laatste groet die u als familie en vrienden aan hem of haar wilt brengen. Uitvaartbloemist In Memoriam wil u daar als specialist bij ter zijde staan. Onze bloemisten zijn allen toegerust om u te helpen op persoonlijke wijze uiting te geven aan de liefde en dankbaarheid die u wilt overbrengen.

Dit album toont u een ruim assortiment rouwarrangementen, van klassiek tot eigentijds, van bloemrijk tot minimalistisch. De bloemwerken in dit album zijn door onze arrangeurs met grote zorgvuldigheid samengesteld en elk arrangement is in diverse maten en kleuren leverbaar.

In Memoriam Catalogus

Binnenkort beschikbaar

In Memoriam App

Wij beschikken ook over een App, speciaal ontwikkelt voor uitvaartbloemisten en uitvaartorganisaties. Voor meer informatie over de Uitvaart App kunt u contact met ons opnemen.

In Memoriam Uitvaartbloemisten App

Indien u voor 10:30 uur uw rouwwerk bestelt kunnen wij uw rouwwerk bloemen nog diezelfde dag bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen). Heeft u vragen? Bel ons dan direct op 088 – 256 36 36.

Genomineerd Dutch Funeral Awards
Stichting Félice
Master Florist
Uitvaart-Bloemist.nl