Rouwboeket bestellen

Het bestellen van een rouwboeket

Bij Uitvaartbloemist In Memoriam kunt u online een rouwboeket bestellen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van rouwboeketten en rouwstukken voor een condoleance of uitvaart. In onze webshop kunt u direct ons aanbod rouwboeketten bekijken en gemakkelijk online uw bestelling plaatsen. Onze gediplomeerde bloembinders maken uw rouwboeket met alle zorg en kunde. Staat het gewenste rouwwerk er niet bij of heeft u een vraag aan een van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op via 010 522 32 15.

Rouwboeket bezorgen

Uitvaartbloemist In Memoriam bezorgt uw rouwboeket in geheel Nederland. Indien u voor 10:30 uw bestelling geplaatst heeft, kunnen wij nog dezelfde dag uw rouwboeket bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Verse bloemen

In uw rouwboeket wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse bloemen en hoogwaardige materialen. Had uw dierbare overledene een favoriete bloem of kleur die u in het rouwboeket verwerkt wilt zien? Indien het seizoen dit toelaat is vrijwel alles mogelijk.

Wilt u meer informatie over het bestellen van een rouwboeket of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Biedermeier

De biedermeier is een bloemrijk, rond rouwstuk

Bloemenmand

De bloemenmand is een bloemrijk rouwstuk in een mand

Kinderen

Afscheidsbloemen voor een kind, specifieke wensen

Rouwhart

Een rouwhart staat voor eeuwige liefde

Rouwwerk bezorgen

Indien u voor 10:30 uur uw rouwwerk bestelt kunnen wij dezelfde dag leveren (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Webshop Uitvaart-Bloemist.nl

U kunt ook online rouwwerk bestellen via Uitvaart-Bloemist.nl. Voor 17:00 uur besteld, volgende dag bezorgd.