Rouwkrans bestellen

Het bestellen van een rouwkrans

Uitvaartbloemist In Memoriam heeft zich toegelegd op het creëren van de mooiste rouwkransen voor een uitvaart. Een rouwkrans heeft een grote symbolische schoonheid en is een veel gekozen rouwarrangement. Uitvaartbloemist In Memoriam biedt u rouwkransen in diverse maten en kleuren. Al naar gelang de materiaalkeuze kan uw rouwkrans een klassieke of eigentijdse uitstraling hebben. In onze webshop kunt u de diversiteit aan rouwkransen bekijken en snel en veilig uw rouwkrans bestellen. De webshop biedt u tevens de mogelijkheid voor een rouwkaart of rouwlint. Het bevestigen van enkele laatste woorden aan een arrangement met dergelijke symboliek, versterkt de dankbaarheid en liefde die u aan de overledene wilt brengen.

Rouwkrans bezorgen

Uitvaartbloemist In Memoriam bezorgt uw rouwkrans op iedere door u aangegeven locatie in Nederland. Bij het crematorium, uitvaartcentrum, begraafplaats of bijvoorbeeld woonadres. Indien u uw bestelling voor een rouwkrans voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij nog diezelfde dag uw rouwkrans bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Verse bloemen

Uitvaartbloemist In Memoriam werkt uitsluitend met verse bloemen en kwalitatief hoogwaardige materialen. Indien het bloemenseizoen dit toelaat is het mogelijk om de favoriete bloem van uw dierbare overledene, te verwerken in de rouwkrans. Voor het bespreken van uw wensen vragen wij u contact met ons op te nemen om zo te komen tot een passend en liefdevol bloemenafscheid.

Had u graag extra informatie gewenst over het bestellen van een rouwkrans? Of heeft u een vraag omtrent de bezorging van een rouwkrans? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vraag graag.

Biedermeier

De biedermeier is een bloemrijk, rond rouwstuk

Bloemenmand

De bloemenmand is een bloemrijk rouwstuk in een mand

Kinderen

Afscheidsbloemen voor een kind, specifieke wensen

Rouwhart

Een rouwhart staat voor eeuwige liefde

Rouwwerk bezorgen

Indien u voor 10:30 uur uw rouwwerk bestelt kunnen wij dezelfde dag leveren (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Webshop Uitvaart-Bloemist.nl

U kunt ook online rouwwerk bestellen via Uitvaart-Bloemist.nl. Voor 17:00 uur besteld, volgende dag bezorgd.