Rouwkrans

Rouwkrans bestellen

Een rouwkrans is een rouwarrangement met een grote symbolieke waarde en bestaat geheel uit bloemen, ranken, blad- en plantmaterialen. Uitvaartbloemist In Memoriam biedt u een groot assortiment rouwkransen welke allen met gebruik van de meest hoogwaardige kwaliteit bloemen, worden vervaardigd. Bovendien zijn wij in staat om elke gewenste rouwkrans voor u samen te stellen. Wenst u een krans in een specifieke kleurstelling of waarin een favoriete bloem van de overledene verwerkt dient te worden? Indien het bloemenseizoen dit toelaat is alles mogelijk.

Rouwkrans bekijken

Wilt u direct een aantal van onze rouwkransen bekijken? In onze webshop vindt u diverse rouwkransen welke veelal in meerdere maten en kleuren te bestellen zijn. Bovendien kunt u hier veilig en snel uw bestelling voor een rouwkrans plaatsen. Wenst u meer informatie of wilt u graag een advies op maat? Belt u dan 010 522 32 15. Onze vakkundige arrangeurs zijn u graag van dienst.

Rouwkrans bezorgen

Uitvaartbloemist In Memoriam bezorgt uw rouwkrans op ieder gewenst adres in geheel Nederland. Bij het uitvaartcentrum, de begraafplaats, de kerk maar bijvoorbeeld ook op een woonadres. Indien u voor 10:30 uur uw bestelling geplaatst heeft, kunnen wij nog dezelfde dag uw rouwkrans bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Wilt u meer informatie over het bestellen van een rouwkrans of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Biedermeier

De biedermeier is een bloemrijk, rond rouwstuk

Bloemenmand

De bloemenmand is een bloemrijk rouwstuk in een mand

Kinderen

Afscheidsbloemen voor een kind, specifieke wensen

Rouwhart

Een rouwhart staat voor eeuwige liefde

Rouwwerk bezorgen

Indien u voor 10:30 uur uw rouwwerk bestelt kunnen wij dezelfde dag leveren (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Webshop Uitvaart-Bloemist.nl

U kunt ook online rouwwerk bestellen via Uitvaart-Bloemist.nl. Voor 17:00 uur besteld, volgende dag bezorgd.