Urnversiering

Uitvaartbloemist In Memoriam

 

Urnversiering

Het decoreren van een sierurn

Een urnversiering is een bloemrijke decoratie rond, op of bij een urn. Deze florale versiering wordt gemaakt voor het moment waarop de urn in het columbarium, graf of urnenveld geplaatst wordt. De bloemkeuze en vormgeving van de versiering wordt geheel afgestemd op de wens van de nabestaanden. De uitstraling van de urnversiering kan daarom zowel klassiek als modern zijn, bloemrijk of juist klein en bescheiden.

Persoonlijk maatwerk

Aangezien iedere urn anders van vorm en uitstraling is, maakt Uitvaartbloemist In Memoriam elke versiering geheel op maat. Om die reden vragen wij nabestaanden om de urn voorafgaand aan de uitvaart aan ons te overhandigen. Vanzelfsprekend nemen wij ruim de tijd voor u om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een persoonlijk advies, om zo te komen tot een passende en bijzondere urnversiering.

Biedermeier

De biedermeier is een bloemrijk, rond rouwstuk

Bloemenmand

De bloemenmand is een bloemrijk rouwstuk in een mand

Kinderen

Afscheidsbloemen voor een kind, specifieke wensen

Rouwhart

Een rouwhart staat voor eeuwige liefde

Voor meer informatie of een persoonlijk advies belt u met 088 - 256 36 36 of gebruikt u ons contactformulier.

Indien u voor 10:30 uur uw rouwwerk bestelt kunnen wij uw rouwwerk bloemen nog diezelfde dag bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen). Heeft u vragen? Bel ons dan direct op 088 – 256 36 36.

Genomineerd Dutch Funeral Awards
Stichting Félice
Master Florist
Uitvaart-Bloemist.nl