top of page

Alex Aalders bloemisten

U kunt uw rouwbloemen bij ons online op een veilige manier bestellen. Welk van onze rouwboeketten of rouwstukken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd door ervaren bloemisten met liefde voor hun vak. Bovendien werken zij uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van de mooiste bloemstukken die vol aandacht en oog voor detail worden gecreëerd.

Rouwbloemen Assen

Uitvaartbloemist In Memoriam is een samenwerking van vakkundige bloemisten die gespecialiseerd zijn in het maken van rouwbloemen. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en werken uitsluitend met de beste materialen en verse bloemen. Dagelijks staan zij voor u klaar om u te helpen bij een liefdevol en dierbaar afscheid met bloemen.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in uw regio? Of heeft u een andere vraag aan een van onze topbloemisten? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken.

Stel hier je vraag aan ons

Bedankt voor de inzending!

Nieuwehuizen 7
9401 JS Assen
0592 330 999

Alex Aalders bloemisten

Wilt u ons assortiment bekijken?

Uitvaartbloemist Assen

Alex Aalders Bloemist is gevestigd op Nieuwe Huizen 7 te Assen en draagt de titel Meesterbinder. Inspiratie voor nieuwe arrangementen doet hij op van reizen naar Azië, de natuur en architectuur. Alex Aalders is een actief deelnemer geweest aan het NK Bloemschikken, waar deze bloemsierkunstenaar hoge resultaten behaalde. Zorgvuldig en met oog voor details, maken de vakkundige arrangeurs van Alex Aalders Bloemist uw rouwbloemwerk. Hierbij staan uw wensen centraal en is er veel ruimte om de bloemen af te stemmen op uw dierbare overledene. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Alex Aalders Bloemist gespecialiseerd in het maken van stijlvolle rouwarrangementen, prachtige rouwkransen en kistbedekkingen.

In de regio Assen levert Alex Aalders Bloemist dagelijks rouwarrangementen bij de diverse uitvaartlocaties. Uiteraard nemen de arrangeurs graag de tijd om samen met u en aan de hand van ons album, tot een keuze te komen in rouwbloemen.

"De materialen waar ik mee werk zijn divers. Terugkomend in mijn composities zijn: niet alleen bloemen maar ook takken, bladmateriaal en vruchten. Inspiratie krijg ik van m´n reizen naar Azië, van de natuur en van architectuur."

…Alex Aalders, eigenaar van Alex Aalders Bloemist.

bottom of page