top of page

Uitvaartbloemist

In Memoriam

Passie en ervaring gaan hand in hand

Drijvende krachten achter Uitvaartbloemist In Memoriam zijn Bep en Nancy Kennepohl. “Het is dankbaar werk om mensen die afscheid moeten nemen van een geliefde te mogen helpen dit zo mooi mogelijk te realiseren. Door iets heel persoonlijks te maken, kun je vaak veel voor hen betekenen. Het concept Uitvaartbloemist In Memoriam is vanuit deze visie ontstaan. Al onze partners zijn toparrangeurs met jarenlange ervaring en maken rouwbloemwerk vol liefde en aandacht voor de nabestaanden”.

Onze samenwerking met bloemisten over het hele land

Uitvaartbloemist In Memoriam is een samenwerking van gespecialiseerde bloemisten in Nederland. Al onze partners hebben zich toegelegd in het maken van de mooiste afscheidsbloemen.

Iedere aangesloten bloemist is zorgvuldig geselecteerd op hun werkwijze en kwaliteit. Persoonlijke aandacht en service wordt gecombineerd met vakkennis en schitterende, dagverse bloemen. Alleen zo kunnen wij u rouwbloemwerk bieden dat eer doet aan uw emoties en steun biedt op een zo verdrietige dag.

Bestellen en bezorgen

Rouwwerk dat u vóór 10.00 uur via onze webshop bestelt, kunnen wij binnen 24 uur leveren in heel Nederland, zon- en feestdagen uitgezonderd. Rouwcreaties op maat, die u na een persoonlijk adviesgesprek bij ons bestelt, kunnen wij eveneens binnen 24 uur leveren, zon- en feestdagen uitgezonderd.

Dutch Funeral Award

Uitvaartbloemist In Memoriam heeft de tweede prijs gewonnen bij de Dutch Funeral Award 2018. Deze prijs is bedoeld voor bedrijven met het beste, meest innovatieve product of dienst binnen de uitvaart- en rouwbranche.

Stichting Félice

Wij zijn partner van stichting Félice. Uitvaartbloemist In Memoriam draagt op actieve wijze bij aan dit prachtige initiatief. Stichting Félice biedt ouders financiële steun bij het verlies van hun kindje.

Master Florist

 “Proud participant of the race to the top” Master Florist is een internationaal netwerk van vakkundige bloemisten en communities.

Over ons

Uitvaartbloemist In Memoriam geldt als specialist in het vervaardigen van persoonlijk, bijzonder en liefdevol rouwbloemwerk. Bij ons staat voorop dat we samen met u – familie of vrienden van de overledene – komen tot een waardig, maar vooral passend bloemenafscheid.

Decoratie op locatie

Een liefdevolle sfeer met bloemen die prachtig op elkaar zijn afgestemd. Wij verzorgen de gehele bloemaankleding van de afscheidslocatie tot in de puntjes. Zo kunt u zich richten op het nemen van afscheid.

Advies

Met een persoonlijk advies helpen wij u het rouwboeket van uw wensen te kiezen. In alle rust worden de mogelijkheden besproken. Klassiek of hedendaags, kleurrijk of juist ingetogen. Wij denken graag met u mee voor een rouwstuk dat echt bij uw dierbare past.

Diensten

Uitvaartbloemist In Memoriam weet hoe belangrijk het is dat rouwbloemwerk goed aansluit op de herinnering die u heeft aan uw dierbare overledene. Bij ons staat voorop dat we samen met u - familie of vrienden - komen tot het mooiste afscheid met bloemen. Precies zoals u voor ogen heeft.

 

Met onze diensten zetten wij dan ook graag een stap extra en ontzorgen waar mogelijk. Zodat u met een warm gevoel kunt terugkijken op een liefdevol afscheid. Bekijk nu wat wij voor u kunnen betekenen.

bottom of page