top of page

Alpina

U kunt uw rouwbloemen bij ons online op een veilige manier bestellen. Welk van onze rouwboeketten of rouwstukken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd door ervaren bloemisten met liefde voor hun vak. Bovendien werken zij uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van de mooiste bloemstukken die vol aandacht en oog voor detail worden gecreëerd.

Rouwbloemen Den Haag

Uitvaartbloemist In Memoriam is een samenwerking van vakkundige bloemisten die gespecialiseerd zijn in het maken van rouwbloemen. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en werken uitsluitend met de beste materialen en verse bloemen. Dagelijks staan zij voor u klaar om u te helpen bij een liefdevol en dierbaar afscheid met bloemen.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in uw regio? Of heeft u een andere vraag aan een van onze topbloemisten? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken.

Stel hier je vraag aan ons

Bedankt voor de inzending!

Kneuterdijk 9
2514 EM Den Haag
070 346 3400

Alpina

Wilt u ons assortiment bekijken?

Uitvaartbloemist Den Haag

Alpina Bloemen is een begrip in Den Haag en bestaat ruim 125 jaar. Hun geheim? Het verzorgen van kwalitatief goed bloemwerk, vakmanschap, een creatief team en het verlenen van uitstekende service. Het is dan ook niet voor niets dat deze bijzondere bloemist hofleverancier is. Met twee locaties in de regio staan zij zes dagen per week voor u klaar. In een persoonlijk gesprek luisteren de arrangeurs goed naar uw wensen en informeren u over de diverse mogelijkheden. Zo komt u samen tot een liefdevol rouwarrangement voor uw dierbare overledene. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Alpina Bloemen gespecialiseerd in het maken van stijlvolle rouwstukken en rouwboeketten.

Alpina levert dagelijks rouwbloemwerk bij diverse uitvaartlocaties in Den Haag. Uiteraard nemen de arrangeurs graag de tijd om samen met u en aan de hand van ons album, tot een passende keuze te komen in rouwbloemen.

“Gevoel voor bloemenwensen van mensen.”

…aldus Diane Born-Versluis, eigenaresse van Alpina Bloemen.

bottom of page