top of page

Beleving Bloemsierkunst

U kunt uw rouwbloemen bij ons online op een veilige manier bestellen. Welk van onze rouwboeketten of rouwstukken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd door ervaren bloemisten met liefde voor hun vak. Bovendien werken zij uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van de mooiste bloemstukken die vol aandacht en oog voor detail worden gecreëerd.

Rouwbloemen Hilversum

Uitvaartbloemist In Memoriam is een samenwerking van vakkundige bloemisten die gespecialiseerd zijn in het maken van rouwbloemen. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en werken uitsluitend met de beste materialen en verse bloemen. Dagelijks staan zij voor u klaar om u te helpen bij een liefdevol en dierbaar afscheid met bloemen.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in uw regio? Of heeft u een andere vraag aan een van onze topbloemisten? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken.

Stel hier je vraag aan ons

Bedankt voor de inzending!

Soesterbergsestraat 31-03
3768 EA Soest
035 887 5777

Beleving Bloemsierkunst

Wilt u ons assortiment bekijken?

Uitvaartbloemist Hilversum

Beleving Bloemsierkunst is gevestigd aan de Soesterbergsestraat 3103 te Soest. Meesterbinder en bloemisten Herco en Diane van Loon staan hier dagelijks voor u klaar samen met hun vakkundige team. Beleving Bloemsierkunst is een gecertificeerd duurzame bloemist en biedt in de zomerperiode zelfs een ruime keuze aan biologische bloemen. Afscheid nemen van een dierbare is een verdrietig en moeilijk proces. Een persoonlijk grafstuk, rouwboeket of ander rouwarrangement kan een laatste blijk van liefde voor deze persoon zijn. Met aandacht maakt Beleving Bloemsierkunst, rouwbloemwerk wat aansluit bij uw specifieke wensen. Aan de hand van uw verhaal zullen zij advies geven over een passend rouwbloemwerk. Er is de mogelijkheid om in uw vertrouwde omgeving en op een voor u geschikt moment een afspraak te maken voor het samenstellen van het juiste rouwwerk. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Beleving Bloemsierkunst gespecialiseerd in het maken van prachtige rouwboeketten en kransen.

Beleving Bloemsierkunst levert dagelijks rouwbloemwerk bij diverse uitvaartlocaties in de regio. Dit doen zij zeer zorgvuldig zodat u verzekerd bent van een tijdige en correcte bezorging van uw bloemen.

“In de emotionele tijd van afscheid nemen, komt er veel op u af. Wij kunnen met onze ervaring en creativiteit u helpen om de juiste keuze in bloemen te maken.”

…aldus Herco en Diane van Loon, eigenaren van Beleving Bloemsierkunst.

bottom of page