top of page

Bloembar

U kunt uw rouwbloemen bij ons online op een veilige manier bestellen. Welk van onze rouwboeketten of rouwstukken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd door ervaren bloemisten met liefde voor hun vak. Bovendien werken zij uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van de mooiste bloemstukken die vol aandacht en oog voor detail worden gecreëerd.

Rouwbloemen Alphen aan den Rijn

Uitvaartbloemist In Memoriam is een samenwerking van vakkundige bloemisten die gespecialiseerd zijn in het maken van rouwbloemen. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en werken uitsluitend met de beste materialen en verse bloemen. Dagelijks staan zij voor u klaar om u te helpen bij een liefdevol en dierbaar afscheid met bloemen.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in uw regio? Of heeft u een andere vraag aan een van onze topbloemisten? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken.

Stel hier je vraag aan ons

Bedankt voor de inzending!

Herenhof 273
2402 DL Alphen aan den Rijn
0172 445 920

Bloembar

Wilt u ons assortiment bekijken?

Uitvaartbloemist Alphen aan den Rijn

In tijden van verdriet zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen: dat is wat Bloembar doet. Aan het Herenhof 273 in Alphen aan den Rijn vindt u deze sfeervolle winkel vol bijzondere, dagverse bloemen. Patrick en Stefan staan samen met hun creatieve team 6 dagen per week voor u klaar met persoonlijk advies. Met hun ervaring helpen zij u graag de juiste beslissing te maken en zorgen dat niets over het hoofd wordt gezien. Van de kleinste details in uw afscheidsbloemen tot de juiste belettering van het rouwlint. Bij Bloembar bent u verzekerd van de juiste zorg en aandacht en wordt uw rouwstuk geleverd precies zoals u dit wenst. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Bloembar gespecialiseerd in bloemrijke rouwboeketten en kransen.

Bloembar levert dagelijks afscheidsbloemen bij uitvaartlocaties in Alphen aan den Rijn en omgeving. Dit gebeurt zeer zorgvuldig zodat u verzekerd bent van een tijdige en correcte bezorging van uw rouwboeket.

"Als bloemen vertellen"

bottom of page