top of page

Bloembinderij de Klaproos

U kunt uw rouwbloemen bij ons online op een veilige manier bestellen. Welk van onze rouwboeketten of rouwstukken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd door ervaren bloemisten met liefde voor hun vak. Bovendien werken zij uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van de mooiste bloemstukken die vol aandacht en oog voor detail worden gecreëerd.

Rouwbloemen Leeuwarden

Uitvaartbloemist In Memoriam is een samenwerking van vakkundige bloemisten die gespecialiseerd zijn in het maken van rouwbloemen. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en werken uitsluitend met de beste materialen en verse bloemen. Dagelijks staan zij voor u klaar om u te helpen bij een liefdevol en dierbaar afscheid met bloemen.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in uw regio? Of heeft u een andere vraag aan een van onze topbloemisten? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken.

Stel hier je vraag aan ons

Bedankt voor de inzending!

De Tilbarten 59
9084 CC Goutum
06 2875 2952

Bloembinderij de Klaproos

Wilt u ons assortiment bekijken?

Uitvaartbloemist Leeuwarden

Bloembinderij de Klaproos is gevestigd aan de Tilbarten 59 te Goutum, vlakbij Leeuwarden. Meer dan 30 jaar (internationale) ervaring op het gebied van rouwbloemwerk, geeft de kundigheid van deze bloemist weer. Door de jaren heen zijn er tal aan prachtige rouwarrangementen gemaakt. Liefdevol bloemwerk waarbij ook persoonlijke objecten in het rouwstuk verwerkt kunnen worden. De arrangeurs van Bloembinderij de Klaproos werken graag met de mooiste seizoenbloemen en zetten zich volledig in om een passend bloemstuk te realiseren. Wenst u een specifieke bloemcombinatie? Zij zullen er alles aan doen om dit voor u mogelijk te maken. Bovendien biedt Bloembinderij de Klaproos u nog meer persoonlijke service: zo kunt u onder vakkundige begeleiding, het rouwstuk voor uw dierbare zelf maken. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Bloembinderij de Klaproos gespecialiseerd in het maken van royale rouwboeketten en kistarrangementen.

Bloembinderij de Klaproos levert dagelijks rouwbloemwerk bij diverse uitvaartlocaties in Friesland. Uiteraard nemen de arrangeurs graag de tijd om samen met u en aan de hand van ons album, tot een passende keuze te komen in rouwbloemen. Wanneer u dat op prijs stelt komt Bloembinderij de Klaproos, bij u thuis om de bloemen van uw wensen te bespreken.

“Met de kracht van bloemen, liefde en troost, iets moois maken naar uw wensen, is voor ons dankbaar om te mogen doen.”

…aldus Trijnie Bulstra, eigenaresse van Bloembinderij de Klaproos.

bottom of page