top of page

Bloembinderij De Valendries

U kunt uw rouwbloemen bij ons online op een veilige manier bestellen. Welk van onze rouwboeketten of rouwstukken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd door ervaren bloemisten met liefde voor hun vak. Bovendien werken zij uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van de mooiste bloemstukken die vol aandacht en oog voor detail worden gecreëerd.

Rouwbloemen Nijmegen

Uitvaartbloemist In Memoriam is een samenwerking van vakkundige bloemisten die gespecialiseerd zijn in het maken van rouwbloemen. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en werken uitsluitend met de beste materialen en verse bloemen. Dagelijks staan zij voor u klaar om u te helpen bij een liefdevol en dierbaar afscheid met bloemen.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in uw regio? Of heeft u een andere vraag aan een van onze topbloemisten? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken.

Stel hier je vraag aan ons

Bedankt voor de inzending!

Acaciastraat 38
6602 EN Wijchen
024 641 9883

Bloembinderij De Valendries

Wilt u ons assortiment bekijken?

Uitvaartbloemist Nijmegen

Aan de Acaciastraat 38 te Wijchen vindt u Bloembinderij de Valendries. Al meer dan twintig jaar de trots van Nancy van Hoorn. Samen met haar enthousiaste team werkt zij hier met een bijzondere collectie dagverse bloemen. Stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd op kleur, geur en uitstraling. Daarbij is ook veel aandacht voor de duurzaam geteelde bloemen. Afscheidsbloemwerk maken zij met oog voor detail en volledig naar uw wensen. Want een persoonlijk afscheid is het begin van een mooie herinnering. Daarom nemen zij graag ruim de tijd om u te adviseren. Dit gesprek kan plaatsvinden in de winkel, maar ook in alle rust in uw eigen omgeving.
Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Bloembinderij de Valendries gespecialiseerd in het maken van schitterende rouwboeketten en bloemstukken.

Bloembinderij de Valendries levert dagelijks rouwbloemen bij diverse uitvaartlocaties in de omgeving van Nijmegen. Dit doen zij zeer zorgvuldig zodat u verzekerd bent van een tijdige en correcte bezorging van uw rouwboeket.

“Als eerbetoon aan uw dierbare, plukken wij met liefde de mooiste bloemen”

...aldus Nancy van Hoorn, eigenaresse van Bloembinderij de Valendries.

bottom of page