top of page

Bloemsierkunst Ilona

U kunt uw rouwbloemen bij ons online op een veilige manier bestellen. Welk van onze rouwboeketten of rouwstukken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd door ervaren bloemisten met liefde voor hun vak. Bovendien werken zij uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van de mooiste bloemstukken die vol aandacht en oog voor detail worden gecreëerd.

Rouwbloemen Amersfoort

Uitvaartbloemist In Memoriam is een samenwerking van vakkundige bloemisten die gespecialiseerd zijn in het maken van rouwbloemen. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en werken uitsluitend met de beste materialen en verse bloemen. Dagelijks staan zij voor u klaar om u te helpen bij een liefdevol en dierbaar afscheid met bloemen.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in uw regio? Of heeft u een andere vraag aan een van onze topbloemisten? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken.

Stel hier je vraag aan ons

Bedankt voor de inzending!

Wiekenweg 44N
3815 KL Amersfoort
033 472 2451

Bloemsierkunst Ilona

Wilt u ons assortiment bekijken?

Uitvaartbloemist Amersfoort

Bloemsierkunst Ilona is gevestigd in Amersfoort waar in een prachtige winkel mooie en kwaliteitsbloemen worden verwerkt tot prachtige creaties. De bloemen worden altijd met de grootst mogelijke zorg voor kwaliteit uitgezocht. Daarbij is ook oog voor de duurzaam geteelde bloemen. Bij het maken van bloemwerk voor een overledene besteden zij extra zorg, omdat afscheidsbloemen met emotie te maken hebben en u zelf wilt bepalen, al dan niet naar de wensen van de overledene, welke bloemen er worden gekozen. Met deze wensen houden zij dan ook altijd rekening en proberen dit zo goed mogelijk over te brengen in de rouwarrangementen. “Wij dragen zorg voor een kwalitatief en vers rouwarrangement volledig naar uw wens, want zeker aan afscheidsbloemen besteden wij onze uiterste zorg”, aldus Simone van de Pijpekamp, eigenaresse van Bloemsierkunst Ilona. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Bloemsierkunst Ilona gespecialiseerd in het maken van stijlvolle rouwboeketten, bloemrijke rouwkransen en kistarrangementen.

In de regio Amersfoort levert Bloemsierkunst Ilona dagelijks rouwarrangementen bij de diverse uitvaartlocaties. Uiteraard nemen zij graag de tijd om samen met u en aan de hand van ons album, tot een keuze te komen in rouwbloemen.

"Afscheidsbloemen is voor ons altijd iets speciaals om te mogen maken. Je kan hierin de emotie leggen om zo een laatste groet met bloemen aan een dierbaar persoon te geven die soms meer zeggen dan vele woorden."

…aldus Simone van de Pijpekamp, eigenaresse van Bloemsierkunst Ilona.

bottom of page