top of page

Fiori Bloemen

U kunt uw rouwbloemen bij ons online op een veilige manier bestellen. Welk van onze rouwboeketten of rouwstukken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd door ervaren bloemisten met liefde voor hun vak. Bovendien werken zij uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van de mooiste bloemstukken die vol aandacht en oog voor detail worden gecreëerd.

Rouwbloemen Leiden

Uitvaartbloemist In Memoriam is een samenwerking van vakkundige bloemisten die gespecialiseerd zijn in het maken van rouwbloemen. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en werken uitsluitend met de beste materialen en verse bloemen. Dagelijks staan zij voor u klaar om u te helpen bij een liefdevol en dierbaar afscheid met bloemen.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in uw regio? Of heeft u een andere vraag aan een van onze topbloemisten? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken.

Stel hier je vraag aan ons

Bedankt voor de inzending!

Lange Mare 51
2312 GR Leiden
071 512 5755

Fiori Bloemen

Wilt u ons assortiment bekijken?

Uitvaartbloemist Leiden

Fiori Bloemen is gevestigd aan de Lange Mare 51 te Leiden. Een sfeervolle en inspirerende winkel vol bijzondere (duurzame) bloemen. De geur en kleur van deze prachtige bloemen, komt u daadwerkelijk tegemoet. De vakkundige, creatieve arrangeurs van Fiori Bloemen werken vanuit het gevoel. Hierdoor ontstaan de mooiste rouwarrangementen, passend bij uw wensen en afgestemd op uw dierbare overledene. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Fiori Bloemen gespecialiseerd in het maken van kleurrijke rouwarrangementen, liefdevolle rouwboeketten en rouwkransen.

In de regio Leiden bezorgt Fiori Bloemen dagelijks rouwarrangementen bij de diverse uitvaartlocaties. Uiteraard nemen de arrangeurs graag de tijd om samen met u en aan de hand van ons album, tot een keuze te komen in rouwbloemen.

"Bloemen moeten je laten stralen."

…een kenmerkende uitspraak van Petri Rijsdijk, eigenaresse van Fiori Bloemen.

bottom of page