top of page

Kibbflowers

U kunt uw rouwbloemen bij ons online op een veilige manier bestellen. Welk van onze rouwboeketten of rouwstukken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd door ervaren bloemisten met liefde voor hun vak. Bovendien werken zij uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van de mooiste bloemstukken die vol aandacht en oog voor detail worden gecreëerd.

Rouwbloemen Haarlem

Uitvaartbloemist In Memoriam is een samenwerking van vakkundige bloemisten die gespecialiseerd zijn in het maken van rouwbloemen. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en werken uitsluitend met de beste materialen en verse bloemen. Dagelijks staan zij voor u klaar om u te helpen bij een liefdevol en dierbaar afscheid met bloemen.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in uw regio? Of heeft u een andere vraag aan een van onze topbloemisten? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken.

Stel hier je vraag aan ons

Bedankt voor de inzending!

Marsmanplein 228
2025 DV Haarlem
023 - 538 93 08

Kibbflowers

Wilt u ons assortiment bekijken?

Uitvaartbloemist Haarlem

Jarenlange ervaring, liefde én passie voor afscheidsbloemwerk kenmerken Kibbflowers. Met ruim 25 jaar ervaring in afscheidsbloemen staat het team van Jeroen Kip voor u klaar om de mooiste rouwbloemen te creëren. Na meerdere winkels in het oosten van het land te hebben gehad, zijn zij nu actief met een prachtige bloemenwinkel in de regio Haarlem. Bijzondere bloemen worden speciaal voor uw afscheid geselecteerd. Bovendien zijn al uw wensen bespreekbaar en gaan de arrangeurs tot het uiterste om deze te vertalen naar de bloemengroet die u voor ogen heeft. U vindt deze ervaren bloemist aan het Marsmanplein 228 te Haarlem. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Kibbflowers gespecialiseerd in bloemrijke kistarrangementen en boeketten.

"Wij leggen ons hart in uw afscheidsbloemwerk voor uw geliefden."

Jeroen Kip

bottom of page