top of page

Mother Nature

U kunt uw rouwbloemen bij ons online op een veilige manier bestellen. Welk van onze rouwboeketten of rouwstukken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd door ervaren bloemisten met liefde voor hun vak. Bovendien werken zij uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van de mooiste bloemstukken die vol aandacht en oog voor detail worden gecreëerd.

Rouwbloemen Haarlem

Uitvaartbloemist In Memoriam is een samenwerking van vakkundige bloemisten die gespecialiseerd zijn in het maken van rouwbloemen. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en werken uitsluitend met de beste materialen en verse bloemen. Dagelijks staan zij voor u klaar om u te helpen bij een liefdevol en dierbaar afscheid met bloemen.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in uw regio? Of heeft u een andere vraag aan een van onze topbloemisten? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken.

Stel hier je vraag aan ons

Bedankt voor de inzending!

Gedempte Oude Gracht 96
2011 GW Haarlem
023 531 8056

Mother Nature

Wilt u ons assortiment bekijken?

Uitvaartbloemist Haarlem

Bloemenwinkel Mother Nature vindt u in een prachtig pand aan de gedempte oude gracht 96 te Haarlem. Annet van der Welle is de eigenaresse van Mother Nature en reeds 22 jaar werkzaam tussen de bloemen. Haar jarenlange ervaring en creativiteit heeft ervoor gezorgd dat zij mocht deelnemen aan internationale wedstrijden. Dit vakmanschap ziet u ook terug in uw afscheidsbloemen. Nieuwe inspiratie voor bloemwerk doet Annet graag op in de natuur. De naam voor deze bijzondere winkel is dan ook niet zomaar gekozen. Het vertalen van persoonlijke verhalen naar bloemwerk is wat de arrangeurs van Mother Nature het liefste doen. Daarom zet deze bloemist zich volledig in om uw herinneringen en emoties in uw rouwboeket te verwerken.
Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Mother Nature gespecialiseerd in het maken van weelderige boeketten en rouwstukken.

Mother Nature verzorgt dagelijks rouwbloemen in de regio Haarlem. Dit doen zij zeer zorgvuldig zodat u verzekerd bent van de mooiste bloemen voor het afscheid van uw dierbare.

"Laat onze bloemen uw verhaal vertellen, net zo uniek en bijzonder als diegene die u zo mist."

...aldus Annet van der Welle, eigenaresse van Mother Nature.

bottom of page