top of page

Teunis Veenema Bloemsierkunst

U kunt uw rouwbloemen bij ons online op een veilige manier bestellen. Welk van onze rouwboeketten of rouwstukken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd door ervaren bloemisten met liefde voor hun vak. Bovendien werken zij uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van de mooiste bloemstukken die vol aandacht en oog voor detail worden gecreëerd.

Rouwbloemen Amsterdam

Uitvaartbloemist In Memoriam is een samenwerking van vakkundige bloemisten die gespecialiseerd zijn in het maken van rouwbloemen. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en werken uitsluitend met de beste materialen en verse bloemen. Dagelijks staan zij voor u klaar om u te helpen bij een liefdevol en dierbaar afscheid met bloemen.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in uw regio? Of heeft u een andere vraag aan een van onze topbloemisten? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken.

Stel hier je vraag aan ons

Bedankt voor de inzending!

Koninginneweg 271
1075 CW Amsterdam
020 470 9541

Teunis Veenema Bloemsierkunst

Wilt u ons assortiment bekijken?

Uitvaartbloemist Amsterdam

Teunis Veenema Bloemsierkunst is gevestigd in het hart van Amsterdam Zuid. U vindt deze bijzondere bloemenwinkel aan de Koniginneweg 271 te Amsterdam. Teunis Veenema Bloemsierkunst staat voor een team van innovatieve, creatieve en vakkundige arrangeurs. De bloemen welke zij gebruiken in uw rouwbloemwerk zijn ten allen tijde van de hoogste en meest verse kwaliteit. Deze combinatie van vakmanschap en de mooiste bloemen, maken Teunis Veenema Bloemsierkunst de juiste bloemist voor uw laatste groet. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Teunis Veenema Bloemsierkunst gespecialiseerd in het maken van passende en stijlvolle rouwarrangementen voor uw dierbare overledene. Hierbij valt te denken aan bloemrijke rouwboeketten, rouwstukken en kransen.

Uiteraard nemen de arrangeurs van Teunis Veenema Bloemsierkunst graag de tijd om samen met u en aan de hand van ons album, tot een keuze te komen in rouwbloemen.

“Wij werken graag met bloemen van het seizoen. Vers van het land en met passie geteeld. Ons afscheidsbloemwerk is puur, natuurlijk en met oog voor detail. Met prachtige producten uit de natuur maken wij graag de mooiste arrangementen voor uw laatste afscheid”.

Een Quote van Teunis Veenema, eigenaar van Teunis Veenema Bloemsierkunst.

bottom of page