top of page

Violien by Marie-Louise

U kunt uw rouwbloemen bij ons online op een veilige manier bestellen. Welk van onze rouwboeketten of rouwstukken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd door ervaren bloemisten met liefde voor hun vak. Bovendien werken zij uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van de mooiste bloemstukken die vol aandacht en oog voor detail worden gecreëerd.

Rouwbloemen Breda

Uitvaartbloemist In Memoriam is een samenwerking van vakkundige bloemisten die gespecialiseerd zijn in het maken van rouwbloemen. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en werken uitsluitend met de beste materialen en verse bloemen. Dagelijks staan zij voor u klaar om u te helpen bij een liefdevol en dierbaar afscheid met bloemen.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in uw regio? Of heeft u een andere vraag aan een van onze topbloemisten? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken.

Stel hier je vraag aan ons

Bedankt voor de inzending!

Haagweg 442
4813 XG Breda
076 522 6722

Violien by Marie-Louise

Wilt u ons assortiment bekijken?

Uitvaartbloemist Breda

Violien by Marie-Louise is gevestigd op de Haagweg 442 te Breda. Een sfeervolle bloemenwinkel die men beleeft tijdens een bezoek. Afscheidsbloemwerk is een specialisatie van deze duurzaam gecertificeerde bloemist. Bij Violien by Marie-Louise worden met veel aandacht en liefde voor het vak, de mooiste rouwarrangementen samengesteld. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken zij graag de specifieke wensen van de nabestaanden en geven u een passend advies. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Violien by Marie-Louise gespecialiseerd in het maken van rouwbloemwerk met oog voor detail. In het assortiment vindt u onder meer stijlvolle rouwboeketten, bloemrijke rouwstukken en kistarrangementen.

In de regio Breda levert Violien by Marie-Louise dagelijks de mooiste rouwarrangementen bij diverse uitvaartlocaties. Met oog én passie voor het bloemenvak creëren de arrangeurs van Violien by Marie-Louise prachtige bloemarrangementen, om op liefdevolle wijze afscheid te nemen van uw dierbare.

"Om voor nabestaanden een mooi en bloemrijk afscheid te verwezenlijken, waarbij bloemen soms meer zeggen dan met woorden is uit te drukken, blijft voor mij altijd bijzonder."

…aldus Marie-Louise Drijver, eigenaresse van Violien by Marie-Louise.

bottom of page