top of page

Vok Jong Bloemen

U kunt uw rouwbloemen bij ons online op een veilige manier bestellen. Welk van onze rouwboeketten of rouwstukken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd door ervaren bloemisten met liefde voor hun vak. Bovendien werken zij uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van de mooiste bloemstukken die vol aandacht en oog voor detail worden gecreëerd.

Rouwbloemen West-Friesland

Uitvaartbloemist In Memoriam is een samenwerking van vakkundige bloemisten die gespecialiseerd zijn in het maken van rouwbloemen. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en werken uitsluitend met de beste materialen en verse bloemen. Dagelijks staan zij voor u klaar om u te helpen bij een liefdevol en dierbaar afscheid met bloemen.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in uw regio? Of heeft u een andere vraag aan een van onze topbloemisten? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken.

Stel hier je vraag aan ons

Bedankt voor de inzending!

Nieuwstraat 21
1621 EA Hoorn
0229 214 802

Vok Jong Bloemen

Wilt u ons assortiment bekijken?

Uitvaartbloemist West-Friesland

Al bijna 30 jaar een begrip op het gebied van bloemen in West-Friesland: dat is Vok Jong. U vindt deze meesterbloemist in een schitterend pand aan de Nieuwstraat 21 te Hoorn. Enigszins eigenwijs, met een eigen stijl, maar met oog voor de wensen van de klant. De arrangeurs van Vok Jong zetten zich volledig in om uw wensen tot in perfectie te realiseren. Met zorg en aandacht helpen zij u om de juiste keuze te maken voor uw boeket of rouwstuk. Vervolgens gaan zij voor u aan de slag. Dagelijks selecteren zij de mooiste bloemen om precies het bloemstuk te maken zoals u voor ogen heeft. Alle facetten worden hierbij tot in de puntjes uitgedacht: kleur, geur en uitstraling. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam is Vok Jong gespecialiseerd in het maken zowel klassieke als moderne rouwstukken en boeketten.

Vok Jong Bloemen verzorgt dagelijks rouwbloemen in de gehele regio West-Friesland. Dit doen zij volledig naar uw wensen zodat u verzekerd bent van de mooiste bloemen voor uw dierbare.

"Het vak van een bloemist gaat niet alleen over bloemen, maar ook over emoties, gevoel en heel goed luisteren naar de wensen van de klant."

Een blik op de kenmerkende visie van Roelof Pijpker, eigenaar van Vok Jong Bloemen.

bottom of page