top of page

Zinnia

U kunt uw rouwbloemen bij ons online op een veilige manier bestellen. Welk van onze rouwboeketten of rouwstukken u ook kiest, altijd worden ze vervaardigd door ervaren bloemisten met liefde voor hun vak. Bovendien werken zij uitsluitend met dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van de mooiste bloemstukken die vol aandacht en oog voor detail worden gecreëerd.

Rouwbloemen Spijkenisse

Uitvaartbloemist In Memoriam is een samenwerking van vakkundige bloemisten die gespecialiseerd zijn in het maken van rouwbloemen. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en werken uitsluitend met de beste materialen en verse bloemen. Dagelijks staan zij voor u klaar om u te helpen bij een liefdevol en dierbaar afscheid met bloemen.

Wilt u meer informatie over het bestellen van rouwbloemen in uw regio? Of heeft u een andere vraag aan een van onze topbloemisten? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online rouwwerk bestellen

U kunt ons assortiment ook via de webshop bekijken.

Stel hier je vraag aan ons

Bedankt voor de inzending!

Sterrenhof 28
3204 AT Spijkenisse
0181 617 296

Zinnia

Wilt u ons assortiment bekijken?

Uitvaartbloemist Spijkenisse

Zinnia is een sfeervolle bloemenwinkel, met een team enthousiaste bloemarrangeurs. Zinnia is gevestigd in Spijkenisse op het winkelcentrum Sterrenhof. Een duurzame bloemist met een zeer ruim assortiment aan bloemen. Zij verwerken uitsluitend seizoensbloemen van de mooiste kwaliteit, in uw bloemarrangement. Als partner van Uitvaartbloemist In Memoriam maakt Zinnia met liefde het rouwarrangement van uw wensen. Dit varieert van een prachtig rouwboeket tot een algehele kistbedekking en alles daar tussen in. Samen met u komen zij graag tot een prachtig resultaat, een custom made rouwarrangement.

Zinnia levert dagelijks rouwbloemwerk bij diverse uitvaartlocaties in de omgeving van Spijkenisse en heeft een zeer ruim bezorggebied. Uiteraard nemen de arrangeurs graag de tijd om samen met u en aan de hand van ons album, tot een passende keuze te komen in rouwbloemen.

“Afscheidsbloemwerk; Bloemwerk vanuit het hart”,

…een kenmerkende uitspraak van Suzanne Smol, eigenaresse van Zinnia Bloemen & Interieurbeplanting.

bottom of page