Uitvaartbloemist Den Haag

De uitvaartbloemist van Den Haag

Uitvaartbloemist In Memoriam is gespecialiseerd in het maken van rouwbloemwerk en uitvaartbloemen voor Den Haag en omgeving. Naast een uitgebreid assortiment rouwarrangementen bieden wij ook extra diensten als het bedrukken van rouwlint. Wilt u direct uit ons assortiment bestellen? In onze webshop vindt u een verscheidenheid aan rouwbloemwerken. Wilt u vooraf meer informatie of heeft u een vraag aan een van onze medewerkers? Belt u dan 010 522 32 15. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze in uitvaartbloemen.

Uitvaartbloemist Den Haag en omstreken

Op zoek naar een uitvaartbloemist in Den Haag en omstreken? Wij leveren onze rouwbloemen niet alleen in Den Haag, maar ook in de plaatsen De Lier, Delft, Den Hoorn, Kijkduin, Leidschendam, Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, ’s Gravenzande, Scheveningen, Schipluiden, Stompwijk, Voorburg, Wassenaar, Wateringen, Ypenburg en Zoetermeer.

Staat uw plaatsnaam er niet bij maar bent u wel op zoek naar een Uitvaartbloemist in Den Haag en omgeving? Neem dan contact met ons op.

Biedermeier

De biedermeier is een bloemrijk, rond rouwstuk

Bloemenmand

De bloemenmand is een bloemrijk rouwstuk in een mand

Kinderen

Afscheidsbloemen voor een kind, specifieke wensen

Rouwhart

Een rouwhart staat voor eeuwige liefde

Rouwwerk bezorgen

Indien u voor 10:30 uur uw rouwwerk bestelt kunnen wij dezelfde dag leveren (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Webshop Uitvaart-Bloemist.nl

U kunt ook online rouwwerk bestellen via Uitvaart-Bloemist.nl. Voor 17:00 uur besteld, volgende dag bezorgd.