top of page

Advies

In een emotionele tijd is het soms lastig om de juiste keuze te maken. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom helpen wij u graag met een uitgebreid, persoonlijk advies over uw boeket of rouwstuk.

De mogelijkheden met afscheidsbloemen zijn tegenwoordig heel divers. Traditionele rouwboeketten maken steeds vaker plaats voor afscheidsbloemen die vertellen wíe de overledene was.
In een tijd van verdriet is het soms lastig een keuze te maken. Daar willen wij u graag bij helpen met een heel persoonlijk advies. Elk van onze bloemisten heeft jarenlange ervaring in
het adviseren en begeleiden van klanten die net als u op zoek zijn naar onderscheidend bloemwerk. We luisteren naar uw wensen en stellen aan de hand hiervan het perfecte rouwboeket samen,
passend binnen uw budget.

Naast een advies over rouwstukken en boeketten, helpen wij u ook met het vinden van de mooiste afscheidsgroet. Een rouwlint of rouwkaart biedt de mogelijkheid om enkele laatste lieve woorden aan uw dierbare te richten. Wij denken graag met u mee om uw gevoelens zo mooi mogelijk te verwoorden. Om u alvast op weg te helpen vindt u in het oranje blok een link naar de pagina met daarop de meest voorkomende afscheidsteksten.
Voor een persoonlijk advies zijn wij dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 088 – 256 36 36 of via ons contactformulier.

Juiste keuze in rouwbloemen

De allerliefste afscheidsgroet

Weet je even niet zo goed wat je moet schrijven?

Klik dan hier verder om de teksten te bekijken die wij voor je op een rijtje hebben gezet.

Add a Title

Add a Title

Indien u voor 10:00 uur uw rouwwerk bestelt kunnen wij uw rouwwerk bloemen nog diezelfde dag bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen). Heeft u vragen? Bel ons dan direct op 088 – 256 36 36.

Wilt u uitgebreid bespreken wat de verschillende opties zijn? Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Rouwstuk
"Omhelzing"

Een van de meest bekende opties
voor op een grafkist is een rouwstuk.

bottom of page