top of page

Decoratie op locatie

Een bijzondere sfeer waarbij de bloemen prachtig op elkaar zijn afgestemd. Wij verzorgen de gehele bloemaankleding van de uitvaartlocatie en laten hierbij niets aan het toeval over.

Steeds vaker wordt een begrafenis of crematie ingevuld op een manier die past bij de persoonlijke wensen van een overledene en zijn of haar naasten.
Bloemen zijn hierbij van groot belang. Ze vertellen een verhaal en bieden troost tijdens de uitvaart. Uitvaartbloemist In Memoriam helpt u graag om een dierbare sfeer te creeëren met bloemen.
Wij verzorgen de gehele aankleding van de afscheidslocatie. Van royale vazen bij de entree tot aan de kleine vaasjes op de koffietafels. Uiteraard vormen alle bloemen een geheel
en worden prachtig op elkaar afgestemd.

Wij vinden het belangrijk dat u zich volledig kunt richten op het nemen van afscheid. Na het bespreken van uw wensen gaan wij aan de slag. Het draaiboek en de mogelijkheden van de locatie worden
zorgvuldig bekeken voordat wij u de mogelijkheden voorhouden. Vervolgens leiden wij alles rondom de bloemen in goede banen en laten hierbij niets aan het toeval over. Van het transport tot aan
aan de laatste styling op locatie. Zo bent u verzekerd van een bijzonder en liefdevol afscheid.


Unieke sfeer tijdens het afscheid

Volledig naar uw wensen

Weet je even niet zo goed wat je moet schrijven?

Klik dan hier verder om de teksten te bekijken die wij voor je op een rijtje hebben gezet.

Add a Title

Add a Title

Indien u voor 10:00 uur uw rouwwerk bestelt kunnen wij uw rouwwerk bloemen nog diezelfde dag bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen). Heeft u vragen? Bel ons dan direct op 088 – 256 36 36.

In samenspraak met u, de familie, maken we een bijzonder ontwerp in de gewenste stijl. Natuurlijk is het ook mogelijk om in overleg met onze arrangeurs te komen tot een geheel eigen bloemenstijl. Voor meer informatie of een persoonlijk advies belt u met 088 256 36 36 of gebruikt u ons contactformulier.

Vaas arrangement
"Ik mis je"

Een vaasarrangement is een mooi product om te
gebruiken voor het decoreren van de setting.

bottom of page