top of page
  • Foto van schrijverNancy

Samenwerking Hart van hout

Als je afscheid moet nemen van jouw kindje, staat de wereld stil. Plotseling moeten er beslissingen genomen worden waar je als ouder wellicht nooit over hebt nagedacht. Als ouder wil je op een mooie en liefdevolle wijze afscheid nemen. UitvaartBloemist helpt jullie hier graag bij.

De ontwikkelingen op het gebied van rouwbloemen voor kinderen staan bij ons nooit stil. Samen met diverse uit

vaartverzorgers en leveranciers willen wij meer specialistische aandacht bieden bij kinderuitvaarten. Een afscheid realiseren zoals ouders dit zelf graag willen. Dit is zo belangrijk voor hen. Om in de toekomst verder te kunnen, met een liefdevolle koestering in hun hart.

Deze maand mochten wij samenwerken met Hart van hout. Een exclusieve leverancier van grafkistjes voor de allerkleinsten.

Na het verlies van hun eerste kindje, besloot Arnaldo Lopez, zelf een kistje te maken voor hun overleden zoontje. Uit een massieve boomstronk maakte hij een prachtig hart van hout. Al snel realiseerde hij zich dat hij ook andere ouders troost kon bieden met deze kistjes.

Zulke unieke kistjes vragen om bijzonder bloemwerk. Samen willen wij ouders laten zien wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. En dus gingen wij aan de slag.

Een kussen van bloemen, een omsluitend rouwhart, een slinger van fijne bloemmaterialen… Wij hebben gekozen voor lieve bloemetjes van het seizoen, passend bij de grootte en vorm van het kistje.

De nieuwe arrangementen zijn via onze webshop te bekijken en bestellen. Maar uiteraard maken wij ook graag een bloemenafscheid geheel naar jullie eigen wensen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar voor het geven van advies en informatie. Neemt u contact met ons op via telnr 088 - 256 36 36.

82 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page