Begrafenisbloemen

De mooiste bloemen tijdens een begrafenis

Begrafenisbloemen bestellen

Uitvaartbloemist In Memoriam is gespecialiseerd in het maken van bloemstukken voor een condoleance, begrafenis of crematie. Wij bieden een uitgebreid assortiment rouwstukken aan maar ook voor urnversieringen en grafbedekkingen bent u bij ons aan juiste adres. In onze webshop kunt u een deel van ons aanbod bekijken. Staat het gewenste rouwwerk er niet bij of wilt u meer informatie over onze begrafenisbloemen? Bel direct 010 522 32 15. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Arrangementen begrafenisbloemen

Als directe familie heeft u wellicht de wens om tijdens de condoleance, begrafenis of crematie de diverse rouwstukken op elkaar af te stemmen. Door begrafenisbloemen te kiezen in dezelfde kleur en soort, ontstaat een mooi geheel tijdens de uitvaart. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een combinatie van een kistbedekking die door de partner wordt uitgekozen, een rouwstuk van de kinderen en een rouwkrans van overige familieleden.

Bloemen voor een begrafenis

Wilt u meer informatie over de mogelijke arrangementen begrafenisbloemen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Biedermeier

De biedermeier is een bloemrijk, rond rouwstuk

Bloemenmand

De bloemenmand is een bloemrijk rouwstuk in een mand

Kinderen

Afscheidsbloemen voor een kind, specifieke wensen

Rouwhart

Een rouwhart staat voor eeuwige liefde

Rouwwerk bezorgen

Indien u voor 10:30 uur uw rouwwerk bestelt kunnen wij dezelfde dag leveren (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Webshop Uitvaart-Bloemist.nl

U kunt ook online rouwwerk bestellen via Uitvaart-Bloemist.nl. Voor 17:00 uur besteld, volgende dag bezorgd.