Kinderen

Uitvaartbloemist In Memoriam

Kinderen

Afscheidsbloemen voor een kind

Afscheid nemen van een jong leven brengt veel verdriet met zich mee. We kunnen het niet bevatten en zoeken naar een manier om onze liefde en vertedering tot uitdrukking te brengen. Afscheidsbloemwerk voor kinderen is daarom veelal gemaakt van verfijnde materialen en heeft een lieflijke vormgeving, zoals een vlinder, teddybeer of hartje. Ook is het mogelijk om favoriet speelgoed in het bloemstuk te verwerken.

Specifieke wensen

Zeker de ouders van het overleden kind zullen vaak heel specifieke wensen en ideeën hebben omtrent de samenstelling, uitstraling en vormgeving van het afscheidsbloemwerk. Wij denken graag mee om samen te komen tot een zo mooi mogelijk persoonlijk afscheid. Enkele voorbeelden vindt u in onze webshop. Zoekt u een uniek rouwbloemwerk of persoonlijk advies, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Biedermeier

De biedermeier is een bloemrijk, rond rouwstuk

Bloemenmand

De bloemenmand is een bloemrijk rouwstuk in een mand

Rouwhart

Een rouwhart staat voor eeuwige liefde

Voor meer informatie of een persoonlijk advies belt u met 088 - 256 36 36 of gebruikt u ons contactformulier.

Indien u voor 10:30 uur uw rouwwerk bestelt kunnen wij uw rouwwerk bloemen nog diezelfde dag bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen). Heeft u vragen? Bel ons dan direct op 088 – 256 36 36.

Genomineerd Dutch Funeral Awards
Stichting Félice
Master Florist
Uitvaart-Bloemist.nl