Rouwboeketten bestellen

Het bestellen van rouwboeketten

Uitvaartbloemist In Memoriam is gespecialiseerd in het maken van rouwboeketten voor een uitvaart. Het assortiment rouwboeketten loopt uiteen van klein en subtiel tot bloemrijk en luxueus. Al onze rouwboeketten worden afgebonden met bijpassend lint. Onze webshop toont u de diverse rouwboeketten welke u veilig en snel online kunt bestellen. Onze vakkundige arrangeurs maken uw rouwboeket vervolgens met passende zorgvuldigheid.

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers? Neemt u dan contact met ons op via 010 522 32 15 of via ons contactformulier.

Rouwboeketten bezorgen

Uitvaartbloemist In Memoriam bezorgt uw rouwboeket op iedere gewenste locatie in Nederland. Bij een woonadres, crematorium, begraafplaats of uitvaartcentrum. Indien u voor 10:30 uw bestelling geplaatst heeft, kunnen wij nog dezelfde dag uw rouwboeket bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Speciale wens rouwboeketten

Uitvaartbloemist In Memoriam biedt naast het assortiment dat u in onze webshop kunt terugvinden, ook rouwboeketten op maat. Deze rouwboeketten worden geheel ontworpen naar aanleiding van uw wensen. Wellicht had uw dierbare overledene een favoriete bloem of wilt u een bijzondere symboliek in het rouwboeket naar voren laten komen? Indien het bloemenseizoen dit toelaat kunnen onze arrangeurs ieder gewenst rouwboeket voor u samenstellen.

Wilt u meer informatie over het bestellen van een rouwboeket of wilt u de mogelijkheden voor een rouwboeket op maat met ons bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Biedermeier

De biedermeier is een bloemrijk, rond rouwstuk

Bloemenmand

De bloemenmand is een bloemrijk rouwstuk in een mand

Kinderen

Afscheidsbloemen voor een kind, specifieke wensen

Rouwhart

Een rouwhart staat voor eeuwige liefde

Rouwwerk bezorgen

Indien u voor 10:30 uur uw rouwwerk bestelt kunnen wij dezelfde dag leveren (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Webshop Uitvaart-Bloemist.nl

U kunt ook online rouwwerk bestellen via Uitvaart-Bloemist.nl. Voor 17:00 uur besteld, volgende dag bezorgd.