Rouwtak

Rouwtak bestellen

Uitvaartbloemist In Memoriam biedt u diverse rouwtakken voor een begrafenis of crematie. De rouwtak is een verzamelnaam voor verschillende rouwarrangementen waaronder klassieke of moderne rouwstukken, rouwboeketten, rouwharten maar ook rouwkransen. Uitvaartbloemist In Memoriam heeft een eigen assortiment ontwikkeld van bloemstukken die met zorg zijn samengesteld door onze arrangeurs. Elk van deze bloemstukken zijn uitermate geschikt om op eervolle wijze afscheid te nemen van uw dierbare overledene.

In onze webshop kunt u een deel van ons aanbod bekijken. Kunt u de door u gewenste rouwtak niet in onze webshop terugvinden of wilt u meer informatie over onze rouwbloemen? Belt u ons dan via 010 522 32 15. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Rouwtak bezorgen

Uitvaartbloemist In Memoriam bezorgt uw rouwtak op iedere door u gewenste locatie binnen Nederland. Bij het crematorium, een woonadres maar ook de begraafplaats of kerk. Indien u uw bestelling voor een rouwtak voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij indien gewenst nog diezelfde dag uw bestelling bezorgen.

Eigentijdse rouwtak

Uitvaartbloemist In Memoriam biedt u rouwbloemwerk in diverse stijlen. Van klassiek tot modern, van bloemrijk tot minimalistisch. Door het werken met natuurlijke of niet-natuurlijke materialen kan ook een heel eigentijdse rouwtak worden gecreëerd. Onze arrangeurs informeren u graag over de diverse mogelijkheden. Neemt u in dit geval contact met ons op via 010 522 32 15 of via ons contactformulier.

Had u graag extra informatie gewenst over het bestellen van een rouwtak? Of heeft u een vraag omtrent de bezorging van een rouwtak? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vraag graag.

Biedermeier

De biedermeier is een bloemrijk, rond rouwstuk

Bloemenmand

De bloemenmand is een bloemrijk rouwstuk in een mand

Kinderen

Afscheidsbloemen voor een kind, specifieke wensen

Rouwhart

Een rouwhart staat voor eeuwige liefde

Rouwwerk bezorgen

Indien u voor 10:30 uur uw rouwwerk bestelt kunnen wij dezelfde dag leveren (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Webshop Uitvaart-Bloemist.nl

U kunt ook online rouwwerk bestellen via Uitvaart-Bloemist.nl. Voor 17:00 uur besteld, volgende dag bezorgd.